Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 27 augustus 2014

Project Homeless Honeymoon

Jim & Lynda Hayes
Traveling Light is gezegend met sportieve, vrijgevige, creatieve en lieve donateurs en vrijwilligers die steeds weer met nieuwe ideeën komen om fondsen te werven voor de kleinschalige projecten die we door heel Europa met elkaar steunen. Zo ook Jim & Lynda Hayes...

Eind september zijn Jim & Lynda Hayes dertig (!) jaar getrouwd en zij willen dat op bijzondere wijze vieren. Nee, niet door een groot feest te geven, door nieuwe spullen te kopen of op vakantie te gaan, maar door een heel weekend dakloos op straat in Amsterdam te gaan leven... (ja, echt waar!)

30 jaar geleden
Jim & Lynda hebben een hart voor de armen, verslaafden en daklozen. Door op pad te gaan zonder geld, zonder extra kleding of slaapzak hopen ze zich beter te kunnen identificeren met deze groep mensen, hopen ze te kunnen begrijpen wat het is geen bed, geen kachel en geen koelkast vol eten te hebben. 

Met deze actie willen zij geld ophalen voor het Teen Challenge Izhod rehabilitatiehuis in Slovenië. In dat huis (waar Jim & Lynda ook al een aantal keren op bezoek zijn geweest) wonen en werken 8-12 mannen en jongens die door verslavingsproblemen veelal meer van het straatleven weten, dan van een normaal familieleven.

Afgelopen april op bezoek in Slovenië
Het lichamelijk afkicken duurt over het algemeen niet zo lang, maar de fase die daarna komt wel. De mannen ontvangen heel veel liefde, geduld en genade in het programma en horen vaak voor het eerst dat God van hen houdt en een beter plan met hun leven heeft.

Elk leven is zo kostbaar, en we zijn heel dankbaar voor mensen die hun leven ervoor inzetten om te redden wat verloren was, om mensen uit de put omhoog te halen en een nieuwe kans te geven.

Als je Jim & Lynda wilt aanmoedigen (en dus het werk in Slovenië wilt steunen) dan kan dat door hen te sponsoren met een bedrag! Maak je gift over op Rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van HONEYMOON. Zoals gewoonlijk gaat de totale opbrengst naar Teen Challenge Slovenië.

Geen opmerkingen: