Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 12 augustus 2014

Foto's uit de haven van Gent

Haha, wie oren heeft die hore...
Een paar weken geleden kondigden we project groente & fruit zeelui aan.

Havenevangelist Guus Peters had de hulp van Traveling Light ingeroepen om financieel mee te helpen: vers voedsel inkopen voor de Oekraiense bemanning van twee zeescheepjes die al maanden vast liggen in de haven van Gent.

Jullie reacties kwamen snel binnen en waren echt hartverwarmend. We hebben 870 euro kunnnen schenken!

Blije bemanning
Guus gaat nu meedere malen per week naar de haven om de bemanning te bezoeken en vers voedsel te brengen. Een 82-jarige meneer kwam nog een paar dozen met levensmiddelen bij hem brengen, speciaal voor de zeelui. Fijn als mensen zo begaan zijn met hun medemens. Ondertussen puilt de kombuis uit!

Op de foto's (klik op de foto's voor een vergroting) is te zien hoe blij de mannen zijn met deze hulp. En wij zijn blij met onze donateurs en supporters. Kleinschalige, praktische hulp, snel reageren, directe lijntjes... dat werkt prima.

en zo kan je licht ook schijnen
Laten we bidden dat de zeelui snel weer uit mogen varen en terug naar huis kunnen. De situatie in de Oekraine is zeer ernstig en ze willen graag bij hun families en gezinnen zijn!

Hartelijk dank allemaal!
  • Er is al ruim 1,000 euro binnen voor project studiefinaciering Andrii Soloviov. Als je nog een gift over wilt maken kan dat op rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light.
  • Binnenkort een paar foto's van de jeugdweek naar La Rocca in Italië
  • Van 1-8 september organiseren we weer een werkweek naar Casa Shalom in Toscane. Er is nog plaats, dus als je mee wilt: stuur ons een mailtje.
  • Voor een volgend project gaan we weer naar Servië.

Geen opmerkingen: