Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

vrijdag 4 juli 2014

Project La Rocca Ministries, Italië

Mark & Denien King
Het project Teen Challenge Tbilisi, Georgië is in volle gang, er is al meer dan 1,200 euro binnengekomen! Geweldig zoals dat gaat, hartelijk dank. Daarnaast willen we jullie ook op de hoogte brengen van een project waarvoor de jeugd van de Hoeksteen gemeente in Etten-Leur binnenkort op pad gaat.

Van 22-28 juli gaat een groep van ongeveer 20 jongelui (in de leeftijd van 12 tot 25 jaar) naar Noord Italië. Zij gaan daar helpen met het opknappen van het gebouw en terrein van La Rocca Ministries in Asti. La Rocca is de evangelische gemeente die pastor Marc en Denien King daar jaren geleden zijn begonnen. De gemeente komt bij elkaar in een eigen bedrijfsgebouw (zie foto hieronder).
La Rocca gebouw in Asti

Pastor Marc en Denien hebben een hart voor de zwakken, de daklozen, de armen, de immigranten... kortom voor iedereen die het zonder liefdevolle hulp niet redden kan. Ze zijn dan ook altijd bezig met het uitdelen van voedsel en kleding, het organiseren van maaltijden en het helpen met vinden van woonruimte en werk voor mensen die daar naar op zoek zijn.

Wij (Jan en Marja) hebben het echtpaar King al meerder malen bezocht op onze reizen naar Italië. Ze zijn altijd super gastvrij en stellen hun huis open voor iedereen die langskomt.

De Hoeksteen jeugd :)
De jeugdgroep van de Hoeksteen wil haar licht laten schijnen op een praktische manier, en wij willen hen daar graag in steunen. Uiteraard is iedereen al druk bezig om geld in te zamelen voor de reis, dat is immers ieders eigen verantwoordelijkheid.

Daarnaast moet er een bedrag bijeen worden gebracht voor gereedschap, verf, bouw- en andere materialen nodig om de klus uit te voeren. De jeugd gaat samen met de gemeenteleden van La Rocca aan het werk. Met elkaar moet het lukken het gebouw en terrein in een aantal dagen een make-over te geven.

De jeugd van de Hoeksteen gemeente organiseert deze missietrip helemaal zelf. Stichting Traveling Light helpt hen om donaties in te zamelen en die vervolgens in één bedrag te schenken aan La Rocca Ministries, die dan alle materialen en benodigdheden ter plekke kunnen aanschaffen.

Als je deze enthousiaste ploeg jonge mensen wilt aanmoedigen, maak dan een gift over op Rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van: La Rocca.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi stuk! Het gaat een geweldige tijd worden in Italië! Ik ben benieuwd hoeveel geld we kunnen gaan besteden aan het project :)

Traveling Light zei

Ja, daar zijn wij ook benieuwd naar! Jullie hebben al aardig wat acties gehad toch?