Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zondag 25 mei 2014

Sponsoring zomerkamp Berdichev, Oekraine

Samen feest vieren
Ook dit jaar organiseren Teen Challenge Oekraine en de Joods Messiaanse gemeente van pastor Sergey Romanenko weer een zomerkamp. Ze verwachten rond de tweehonderd deelnemers in Berdichev.

Het kamp is bedoeld voor mannen en vrouwen die al in een drugs- en alcoholrehabilitatiehuis zitten, waar dan ook in de Oekraine. Maar ook leiding, vrijwilligers, werkers, pastors, gemeente-leden, kinderen en familieleden zijn van harte welkom. Een gezellige boel dus... ondanks de grimmige stemming die er momenteel in de Oekraine is.

Bijbelstudie
Een midweek kamperen, spelletjes doen, lachen, bijbelstudie, muziek maken, samen eten en praten... nou ja, teveel om op te noemen. De meesten van deze mensen (en dat is voor ons misschien moeilijk voor te stellen) zijn nog nooit op vakantie geweest en velen hebben nooit spelletjes gedaan. Sommigen van hen zwierven al vanaf hun kinderjaren op straat.

Het kamp zal worden gehouden van 23-27 juni a.s. en deelname kost ca. 16 euro per persoon. Velen van hen hebben echter niet of nauwelijks inkomen, vandaar de vraag of wij willen helpen. Te gek toch? Voor slechts 16 euro kan je iemand in de Oekraine heel blij maken door hem/haar in de gelegenheid te stellen om naar dit zomerkamp toe te gaan. Lijkt dat je wat? Maak dan 16 euro (of een veelvoud daarvan) over op rekening nummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ZOMERKAMP OEKRAINE.

Tijd voor groepsstudie
Stichting Traveling Light heeft goede contacten met de organisatoren van dit zomerkamp in de Oekraine en uiteraard willen we heel graag helpen om licht te schijnen in een donkere situatie. Helpen jullie mee?

Sponsoring van het zomerkamp is een heel directe en praktische manier om gelovigen in de Oekraine steun te betuigen vanuit Nederland!

Geen opmerkingen: