Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 20 mei 2014

Hulp gaat zoveel verder dan geld geven

Kinderen van de Saraj kerk in Skopje
Stichting Traveling Light steunt met name kleinschalige projecten die door de lokale bevolking zijn opgezet. Dat betekent ook dat we altijd ons best zullen doen om daar persoonlijke relaties op te bouwen en te onderhouden.

Hulp bieden houdt niet op met een gift, dan begint een project eigenlijk pas.

Als je al wat langer meeleest op deze blog zie je dat we zoveel mogelijk proberen om in contact te blijven met de mensen achter de projecten en dat daar soms weer nieuwe projecten uit voortkomen. Het gebeurt ook regelmatig dat we gespecificeerde giften binnenkrijgen van donateurs die een hart hebben voor een bepaald project of land.

Kadootjes maken voor moederdag
Zo kregen we onlangs een gift voor het werk van Sokrat & Lena Apostolovski onder de Roma kinderen in Skopje, Macedonië. We zijn afgelopen februari nog bij hen op bezoek geweest. We vinden het zo mooi om te zien dat zij deze kinderen leren om hun creatieve talenten te gebruiken! Met elkaar knutselen is hier vrij gewoon, maar dat is echt niet overal zo!

Even poseren voor de weblog :)
We kregen ook nog een gift binnen voor het rehabilitatiehuis van Teen Challenge in Slovenië. Ook daar zijn we onlangs (in april) nog op bezoek geweest. Op de foto zie je ons met Marjan, herinneren jullie je hem nog? Het gaat heel goed met Marjan. Hij heeft inmiddels werk en een appartementje en hij zet zich ook in als vrijwilliger voor Teen Challenge.

We ontvangen regelmatig foto's,  kaarten, nieuwsbrieven, bedankjes en emails uit alle hoeken van Europa... maar ook veel vragen om hulp. We hebben momenteel zo'n 10 projecten in de wachtrij staan. We kunnen alleen helpen dankzij jullie giften. 

Mocht je nog een gift voor project zuiveringsinstallatie Polen over willen maken, dan kan dat op rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light. We zijn ANBI erkend, dat betekent dat je giften belastingaftrekbaar zijn!

Geen opmerkingen: