woensdag 5 maart 2014

Project sieraden Israel

Zoals jullie in de vorige blog post hebben kunnen lezen zamelen we momenteel geld in voor project Tamimi familie in Israel. De meeste gelovigen in Yeshua (Jezus) hebben het daar moeilijk, of ze nu van Joodse, Arabische of Palestijnse afkomst zijn. Laten wij hen helpen en bovenal bemoedigen!

Een ander project in Israel dat we regelmatig steunen is Ark in the Negev, het opvanghuis voor vrouwen en kinderen van Teen Challenge in Arad. We waren daar afgelopen november weer op bezoek en toen liet de director Polly ons een aantal sieraden zien die door vrouwen in het programma en een groep vrijwilligers worden gemaakt en verkocht.

De verkoop helpt geld in het laadje te brengen om het opvanghuis te kunnen runnen. We hebben tien van die kettingen meegenomen naar Nederland met het volgende sponsor-idee: voor een gift van 50 euro (of meer) krijg je zo'n mooie ketting thuis gestuurd! De kettingen zijn gemaakt van half-edelstenen en allemaal verschillend van kleur en vorm (klik op de foto voor een vergroting).

Tien kettingen = tien x vijftig euro = 500 euro. Dat zou toch weer een mooie gift zijn voor het werk in Arad? Je kunt je gift overmaken op rekening nummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).
Vergeet niet te vermelden: SIERADEN ISRAEL

Op deze manier wordt GEVEN leuk, niet waar? God heeft de BLIJMOEDIGE gever lief!

PS: Als je in de buurt woont kan je een ketting komen uitkiezen, anders sturen we er eentje op (mail ons dan wel even je adres).

Geen opmerkingen: