Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 24 februari 2014

Bedankje uit Servië

De mannen in het programma, januari 2014
Dankzij jullie snelle acties hebben we deze maand ook het mooie bedrag van 3,000 euro kunnen schenken aan Teen Challenge Servië.

In januari kondigden we winterproject Raskrsce Teen Challenge, Servië aan. We wilden hen aan het begin van 2014 graag bemoedigen met een gift ten behoeve van de dagelijkse operatie van het mannen en vrouwenhuis in Novi Sad.

Groepsruimte
Op de foto rechts zien jullie de groep mannen die momenteel in het drugs- en alcohol rehabilitatie programma zit.  De andere foto is er eentje van het klaslokaal waar de mannen groepslessen en bijbelstudies krijgen. Bij deze willen we, ook namens de mannen aldaar, iedereen hartelijk bedanken voor de giften die binnen kwamen ten behoeve van dit project.

In het vrouwenhuis wordt bijvoorbeeld ook gewerkt aan een nieuwe lijn hippe armbanden. Het is altijd heel goed om creatief bezig te zijn en bovendien brengt de verkoop hiervan ook weer wat geld in het laadje. 

creatief bezig zijn
Hartelijke groeten uit Servië!
  • Als jullie nog een gift willen storten voor ons huidge project Bijbels voor zeelui, dan graag! We hebben nog een paar honderd euro nodig. Rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light
  • Binnenkort nog meer nieuws en foto's van het vrouwenhuis in Berdichev, Oekraine.
  • Voor de twee volgende projecten nemen we jullie weer mee naar Israel....
Geen opmerkingen: