Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 9 december 2013

Filmpje Onyfrievka project

Kinderhuis en rehabhuis
Het was april 2011... Stichting Traveling Light was zojuist officieel in het leven geroepen. Ons eerste project was gelijk een groot geloofsproject: we hadden 10.000 euro nodig voor de aankoop van een huis in Onyfrievka, Oekraine.

Niemand wist nog van onze stichting, er waren nog geen donateurs, er stond niets op de bankrekening. We hadden geen geld om reclame te maken en mooie foldertjes te drukken. Het begon met deze weblog en het geloof dat God de projecten zou aanwijzen. Wat is er veel gebeurd sinds april 2011. We zijn dankbaar voor alle contacten, voor alle projecten en voor alle donateurs

Op onderstaand filmpje zien jullie het kinderhuis in Onyfrievka (dat bestond al) en het nieuwe rehabilitatiehuis dat opgesplitst is in een mannen- en vrouwengedeelte. Ook is de omheining te zien en het grote terrein en de mensen die er wonen... prachtig, al het geld is goed besteed. Afgelopen augustus zijn we er op bezoek geweest. Zo willen we doorgaan, ook in 2014. Momenteel zamelen we weer geld in voor de aankoop van een huis in de Oekraine, ditmaal een rehabilitatiehuis voor vrouwen én hun kinderen in Berdichev. Dankzij een grote gift is de barometer omhooggeschoten, we hebben nog maar 900 euro nodig. Helpen jullie mee?


Geen opmerkingen: