Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 19 oktober 2013

Actie van een donateur

Meindert van der Wal uit Rockanje
We hebben het al vaker geschreven (en het kan niet vaak genoeg gezegd worden): een stichting kan alleen maar bestaan dankzij de hulp en inzet van vrijwilligers, vrienden en donateurs (ja, ja, we hebben het hier over geld...)

Meindert van der Wal is zo'n donateur! In juli waren we samen met hem, en zijn zoon Jan, op uitnodiging in Polen om de viering van het 25-jarig jubileum van Teen Challenge bij te wonen. Meindert bezoekt Polen al vele jaren en heeft een goede vriendschap opgebouwd met  Zbyszek & Ewa Urbaniak, de oprichters en directors van Teen Challenge in Polen.

voorkant flyer
Toen Meindert in augustus hoorde van ons project kachel Teen Challenge Polen, bedacht hij een actie. Hij liet een flinke stapel (1.000 stuks!) flyers drukken met daarop een foto van de kachel en het eenvoudige verzoek om een tientje over te maken voor de aanschaf van een nieuwe kachel.

Nou, jullie snappen het al, iedereen die het pad van Meindert kruist krijgt zo'n flyer mee :) Wat een leuke actie! Er beginnen langzaam maar zeker tientjes binnen te druppelen en daar zijn we heel blij mee. De kosten voor de nieuwe kachel zijn ca. 7.000 euro. We zijn inmiddels al over de helft, er moet nog zo'n 3.000 euro binnenkomen.

Eetzaal in het mannenhuis in Lekini
De gigantische houtkachel zorgt voor de verwarming van een groot gedeelte van het mannenhuis in Lekini. Door middel van buizen onder de grond worden de diverse ruimtes verwarmd. We zijn heel blij dat de mannen die er wonen besloten hebben hun leven te beteren. Wat een blijdschap zal dat geven in hun gezinnen en families!

Helpen jullie mee om dit bijzondere werk in Polen te steunen?

HARTELIJK DANK!

Geen opmerkingen: