Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 5 augustus 2013

Project zitgrasmaaier Spetse Hoeve

Is het geen juweeltje?
Een tijdje terug kregen we van zorgboerderij De Spetse Hoeve in Veelerveen (Groningen) de vraag of we hen wilden helpen om een goede 2e-hands zitgrasmaaier te vinden. De enorme hoeveelheid gras rondom de Spetse Hoeve wordt steeds met de hand gemaaid... en de tijd is nu gekomen voor een professionelere aanpak!

We gingen met die vraag naar een van onze buren, die nog een vrij nieuwe zitgrasmaaier had staan, waar slechts enkele uren mee gewerkt was. De nieuwprijs ligt zo rond de 3,500 euro. Hij wilde de mooie Husqvarna wel voor 1,000 euro verkopen om de Spetse Hoeve te helpen, een prachtige deal!

Inmiddels is de maaier al door vrijwilligers van de Spetse Hoeve opgehaald en wordt er al volop mee gewerkt. Aan ons dus de taak om die 1,000 euro bij elkaar te sprokkelen zodat we de rekening kunnen betalen. De mannen op de Spetse Hoeve zijn heel erg blij met deze mooie zitgrasmaaier... en dan zijn wij het ook :)

Heb je een hart voor technische projecten? Maak dan je gift over op bankrekening 1185 82 275 ten name van St. Traveling Light. Hartelijk dank alvast!

Geen opmerkingen: