zaterdag 10 augustus 2013

Nieuws en gebedspunten

Hart van Teen Challenge: liefde voor mensen
Wat een bijzondere week was het zeg, boordevol zegeningen! We hebben wat nieuwtjes voor jullie op een rij gezet, allemaal GOED nieuws natuurlijk :)

Zondag 4 augustus werd er in christengemeente De Hoeksteen te Etten-Leur een collecte opgehaald voor ons project sponsoring Teen Challenge Oekraine. Er werd een prachtig bedrag van 3,000 euro bijeengebracht. Iedereen sprong een gat in de lucht. Samen met nog enkele gespecificeerde giften die we ontvingen hebben we uiteindelijk 3,100 euro naar Teen Challenge Oekraine kunnen overmaken. Over anderhalve week gaan we naar Kiev en dan zullen aan de levende lijve meemaken wat jullie giften hebben bewerkstelligd. Uiteraard volgt er dan een verslagje met foto's. Onze enorme dank gaat uit naar jullie vrijgevigheid en hartverwarmende respons, ook namens Teen Challenge Oekraine! Willen jullie meebidden voor een veilige reis en een zinvolle conferentie?

Op pad om prostituees te bereiken...
Maandag en dinsdag vond de Code Red evangelisatie op de Amsterdamse wallen plaats, georganiseerd door Victory Home en Victory Outreach. Het Victory team ging de straat in Amsterdam op om mishandelde, misbruikte, verslaafde en dakloze, vrouwen te bereiken en hen uit te nodigen voor een prachtige dag. Ze konden een gratis lunch krijgen, er was een toneelvoorstelling, mobiele beauty salons, een heerlijke avondmaaltijd en natuurlijk was er tijd voor gesprekken en gebed. Geweldig mooi initiatief; liefdevolle handen uitstrekken naar mensen in nood. Ja, ook hier in ons eigen land! Laten we bidden dat deze actie veel vrucht voort zal brengen.

Woensdag stond er een heel mooi en uitgebreid artikel over Stichting Traveling Light in regionale krant De Klaroen. Journaliste Annemarie Hoekstra schreef een duidelijk, persoonlijk en accuraat artikel over het werk van Traveling Light. We zijn uiteraard heel blij met positieve berichten in de pers. Mail ons gerust voor de pdf versie van het artikel, misschien kunnen jullie het eens laten zien aan familie of vrienden die kleinschalige, goede doelen willen steunen en op zoek zijn naar iets nieuws buiten de geijkte paden... Willen jullie ook meebidden voor nieuwe supporters?

Donderdag: voor ons project zitgrasmaaier Spetse Hoeve hebben we nog maar 300 euro nodig, dus dat gaat ook fantastisch. Als je daarvoor een gift wilt overmaken kan dat op bankrekening 1185 82 275 t.n.v. St. Traveling Light.

Volgende week zullen we een nieuw project op deze blog plaatsen: Project kachel Teen Challenge Polen.

Deel deze weblog via email, Facebook, Twitter, Pinterest of Google+, dan gaat al dat goede nieuws als een lopend vuurtje rond.

Geen opmerkingen: