zaterdag 27 juli 2013

HOERA, de 2,500 euro voor het gebedshuis Slowakije is binnen!

 De mannen van Teen Challenge Slowakije hard aan het werk
HOERA! Dankzij een snelle actie op Facebook kwam afgelopen woensdag ook het laatste bedrag binnen voor vervolgproject bouw gebedshuis Slowakije. In een aantal weken tijd is het schitterende bedrag van 2,500 euro binnen-gekomen voor dit mooie project. Heel hartelijk dank voor jullie snelle reacties en enorme vrijgevigheid.

Zoals op de foto te zien is, gaat de bouw van de kapel op het terrein van het mannen rehabilitatiehuis gestaag door. Wat heerlijk dat zij kunnen werken aan een fysiek gebedshuis terwijl God ook aan hun zielen werkt. Hij vergeeft hun wandaden, verzacht hun harten en geneest wonden uit het verleden. Dit gebedshuis wordt een levend monument van Gods liefde voor de mensen in diepe nood. Hij is in staat elke mens, hoe diep die ook gezonken is, een nieuwe toekomst te geven. Wat een eer om daar aan bij te mogen dragen met een financiële gift, door regelmatig contact te onderhouden en op bezoek te gaan (we zijn er al 2x geweest). Zodra we nieuwe foto's hebben zullen we die op deze blog delen.

Voor ons allemaal geldt: Als de HEER het huis niet bouwt, vergeefs zwoegen de bouwers [Psalm 127:1]

Actueel op dit moment is nog project Code Red in Amsterdam waar we 500 euro aan willen schenken. Elaine MacKay mailde ons, namens stichting Victory Home, deze week met het o.a. volgende: "Ik zie echt de getrouwheid en gunst van de Heer. We blijven bidden voor meer doorbraak ook in de financiele sponsoring... Ondertussen zijn wij bijna dagelijks op straat om uit te reiken naar onze doelgroep. Ook hier zien wij een enorme openheid van harten, veel van de vrouwen (prostituees) geven hun leven [aan de Heer] tijdens het evangeliseren. We zien de wanhoop en leegte in de blikken...
Wil je alvast heel hartelijk bedanken voor jullie inzet voor ons project, we waarderen het enorm..." Kleine en grote giften voor dit praktisch en liefdevol evangelisatieproject op de wallen in Amsterdam zijn welkom op rekening 1185 82 275 t.n.v. St. Traveling Light.

We zullen maar gelijk van de gelegenheid gebruik maken om alvast een aantal volgende projecten aan te kondigen, we hebben genoeg op stapel staan voor een paar spannende maanden!
  • Sponsoring van de jaarlijkse Teen Challenge conferentie in Kiev, Oekraine. Voor een bedrag van 30 euro kan je al iemand (uit de Oekraine, Wit Rusland, Kazachstan of Georgië) in staat stellen om deel te nemen aan deze inspirerende, leerzame en opbouwende conferentie.
  • Aanschaf zitgrasmaaier (zie foto) voor zorgboerderij De Spetse Hoeve, Groningen, kosten: 1,000 euro.
  • En een heel bijzonder project voor Teen Challenge Polen.

2 opmerkingen:

Christian en Lisa zei

Wat een geweldig werk doen jullie toch! God is zo goed! Be blessed!

Traveling Light zei

Jullie ook bedankt. Geweldig zo als jullie hebben gehoilpen!