Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 5 juni 2013

Project sponsoring ZIP festival Lopik

Als je de activiteiten van stichting Traveling Light al wat langer volgt is het duidelijk dat een groot deel van de projecten die wij steunen te maken hebben met christelijke zorgverlening, met name verslavingszorg. Mensen die aan de afgrond leven terugtrekken en hen nieuwe hoop geven. Maar we doen meer...

Eigenlijk zijn er twee peilers voor de projecten die we sponsoren, 1) kleinschaligheid en 2) mensen bekend maken met de liefde van Jezus Christus. Dat kan een voedselbank in Netanya zijn, een zigeunerkerkje in Skopje of een zomerkamp in de Oekraine. Naast ons huidige project Casa Shalom in Italië willen we jullie aandacht ook vragen voor een regionaal initiatief: het ZIP (zing-in-de-polder) festival dat van 5-7 juli a.s. in Lopik wordt gehouden.

Vanuit verschillende kerkelijke achtergronden is daar een aantal jaren geleden het initiatief ontstaan om  evenementen te organiseren waarin jong en oud, mensen uit verschillende kerkelijke achtergronden en niet Christenen welkom worden geheten om de boodschap van de Bijbel te horen. Het is een verlangen om zo ook de geestelijke eenheid tussen christenen in de polder te bevorderen. Het ZIP festival wordt jaarlijks door een grote groep enthousiaste vrijwilligers georganiseerd. Stichting Traveling Light wil dit initiatief graag steunen met een gift van 500 euro. We hopen dat meer stichtingen, bedrijven, organisaties, kerken en families ons voorbeeld willen volgen. Alleen dan kan zo'n mooi festival door gaan!

Er wordt elk weekend wel ergens wat georganiseerd in Nederland; een braderie, een zomermarkt, muziekfestivals, noem maar op. Daar gaat heel veel geld en subsidie in zitten. Het is niet meer dan logisch dat wij onze steun moeten betuigen aan Christelijke initiatieven en evangelisatie evenementen; als bemoediging en als investering in mensenlevens. We hoeven goede doelen niet altijd ver weg te zoeken; ook in Nederland is de schreeuw om God groot.

Als je een hart voor evangelisatie in de polder hebt, maak dan je gift over op Rabobank nr. 1185 82 275 t.n.v. St. Traveling Light o.v.v. ZIP 2013.

PS: Wij presenteren een gedeelte van het programma, verzorgen een workshop en zullen daar ook met een stand van Traveling Light staan.

2 opmerkingen:

Yvonne zei

Wat een leuk initiatief om dit project te ondersteunen.

Traveling Light zei

We hopen dat meer mensen/organisaties dat voorbeeld volgen Yvonne.