Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 28 mei 2013

Foto project personenbus Spetse Hoeve

Jullie hebben nog een foto tegoed van de personenauto die zorgboerderij De Spetse Hoeve heeft kunnen aanschaffen, dankzij jullie giften. Bij deze dus!

Afgelopen jaar zamelden we 3,500 euro in voor project personenbus Spetse Hoeve. In eerste instantie zijn we op zoek geweest naar een negen persoons busje of auto, maar die prijzen lagen steeds te hoog voor het budget. Uiteindelijk is gekozen voor deze zeven persoons Volkswagen in top conditie. Mooi he?

Het doel van Teen Challenge Nederland is om mensen (niet alleen verslaafden) te winnen voor Jezus Christus en hen helpen te integreren in een plaatselijke gemeente. Het doel is vierledig:
  • Buitenkerkelijke jongeren bereiken met het evangelie.
  • Mensen met levensbeheersende problemen bereiken.
  • Mensen bereiken waar ze zijn; we hebben vooral een brugfunctie tussen de straat en de kerkelijke gemeenten.
  • Bereikte (jonge) mensen begeleiden in het volgen van Jezus.

Teen Challenge Nederland heeft een rehabilitatiecentrum voor mannen, de Spetse Hoeve. Dit is een verbouwde boerderij in Veelerveen (Groningen) en biedt plaats aan 15 cliënten. Momenteel worden plannen voor een vrouwenhuis, in Noord-Holland, nader uitgewerkt.

Op 15 juni a.s. is er weer een open dag op de Spetse Hoeve. Als je in de buurt woont.... ga gerust eens kijken en maak kennis met het werk van Teen Challenge Nederland.

Als je mensen kent die hulp nodig hebben of die jongerenwerk in hun kerk willen opstarten, verwijs ze dan naar de website van Teen Challenge. Daar is alle nodige informatie op te vinden!

1 opmerking:

Anoniem zei

I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice, keep
it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back down the road. Cheers

my web site; book of ra app kostenlos downloaden