dinsdag 5 maart 2013

Nieuws en gebedspunten

HOERA! Jullie hebben weer in een record tempo geld bijeen gebracht, ditmaal voor Israel. Prachtig om te zien hoe de giften uit alle hoeken en gaten tevoorschijn komen.

  • Twee weken geleden kondigden we aan dat we de Messiaanse gemeente in Kiryat Gat wilden helpen met een gift van 2,000 euro... en dat bedrag is inmiddels binnen. Hartelijk dank daarvoor. Als het gevolg van een brandbom die naar binnen werd gegooid brandde hun gebouw uit. Fijn dat we de gelovigen daar kunnen bemoedigen met een financiële gift. Het is goed en heel erg nodig om te bidden voor de Messiaanse gelovigen (dat zijn Joden en Arabieren!) in Israel, want zij worden vervolgd door de Orthodoxe groeperingen.
  • Hebben jullie onze vernieuwde website al gezien? Alle informatie op een rij en leuke foto's van de projecten en mensen die we daarmee helpen. Help ons aan nieuwe supporters door deze website te delen op Facebook en Twitter of door hem te mailen aan familie en vrienden. Deze vertrouwde weblog blijft hetzelfde, hier vind je steeds de laatste nieuwtjes. De website hebben we helemaal zelf gebouwd trouwens :)
  • Traveling Light blijft uitbreiden, we willen ons licht immers door heel Europa laten schijnen. Voor het volgende project gaan we naar Portugal. We kregen schoorvoetend een verzoek binnen van Teen Challenge aldaar: een kapotte auto... Maar daarover meer in de volgende post.

Geen opmerkingen: