Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 12 maart 2013

Project VW Sharan Europe Teen Challenge

Tom & Terry Bremer
Een paar weken geleden kregen we een mailtje van Tom Bremer. Hij is de directeur van Europe Teen Challenge, kortweg ETC. Tom en zijn vrouw Terry zijn de drijvende kracht achter deze organisatie. Zij doen al jaren in het groot wat wij in het klein doen: werkers van Teen Challenge door heel Europa bezoeken en hen bemoedigen.

Een prachtige taak die ze met veel liefde en passie uitvoeren. Zij organiseren bijvoorbeeld de jaarlijkse conferenties waar werkers uit alle landen bij elkaar komen. Zij wonen en werken vanuit Portugal waar zich ook het kantoor van ETC bevindt.

Tom mailde ons over de problemen die ze hebben met hun ETC auto, een Volkswagen Sharan. De auto is altijd netjes onderhouden door de ETC monteur, heeft altijd alle beurten gehad... maar toch is er nu een grote reparatie nodig: de injectors en de koppeling moeten vervangen worden. Een klus die ruim 1,900 euro gaat kosten. Een onverwachte kostenpost waar geen geld voor is. Of Traveling Light alsjeblieft wil helpen...

Natuurlijk willen we dat! Met alle plezier zelfs. Reparaties aan een auto betalen is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij hulp bieden, maar wij weten uit ervaring hoe blij je met die hulp kan zijn. Na wat over en weer gemaild te hebben over technische details hebben we besloten 2,000 euro in te zamelen voor Europe Teen Challenge zodat ze hier niet wakker over hoeven te liggen en al hun tijd en energie kunnen stoppen in het werk onder verslaafden.

Geen opmerkingen: