Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

vrijdag 15 februari 2013

Project Messiaanse Gemeente Kiryat Gat

De 1,500 euro voor het vervolgproject koffiebus Teen Challenge Tsjechië kwam razendsnel binnen. Hartelijk dank iedereen voor jullie snelle reacties.

Momenteel zijn wij op rondreis door Noord-Italië waar we verschillende gelovigen bezoeken die bijzonder werk doen, daarover uiteraard binnenkort meer. Maar nu willen we alvast een volgend project voorstellen, en wel in Israel.

Onze kerkelijke gemeente De Hoeksteen in Etten-Leur heeft goede banden met de Messiaanse gemeente Beit Hallel in Ashdod. Pastor Israel Pochtar is daar de voorganger. Beit Hallel heeft een kleinere zustergemeente in de plaats Kiryat Gat. Enkele weken geleden brak daar brand uit omdat iemand een benzinebom (Molotov cocktail) naar binnen gooide. Het gebouwtje waar ze samenkomen heeft ernstige schade en ook alle meubilair en muziekinstrumenten gingen in vlammen op.

Gelukkig komt er overal vandaan hulp op gang. Traveling Light wil de gemeente in Kiryat Gat ook graag van dienst zijn. Het zou mooi zijn als we een gift van 2,000 euro konden schenken voor de restauratie van het gebouw en/of de aanschaf van nieuwe spullen. Het is algemeen bekend dat degenen die in Jezus (Yeshua) geloven (of het nu Joden, Arabieren, Bedoeinen of Christenen zijn) het daar niet makkelijk hebben. Dit is een kans voor ons allemaal om ze te bemoedigen. Helpen jullie mee?

Geen opmerkingen: