Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 14 januari 2013

Actie Alternatieve Elfstedentocht

Volgende week organiseert de AEW (Alternatieve Elfstedentocht Weissensee) voor de 25e keer een groots schaatsevenement in Oostenrijk.

Vele marathon schaatsers uit Nederland zullen daar kou, sneeuw en ijs trotseren en de alternatieve tocht (200km) schaatsen. Krijn Donk uit Papendrecht zal, evenals vorig jaar, ook weer op de schaats staan en dat vinden we heel stoer!

Krijn wil met deze barre prestatie geld in het laadje brengen voor Stichting Traveling Light. Dat lijkt ons natuurlijk een hele leuke actie :) Jullie kunnen Krijn op verschillende manieren sponsoren, namelijk door:
Krijn tijdens de tocht op de Weissensee in 2012
  • een bedrag toe te zeggen voor het uitrijden van de tocht
  • een bedrag per uitgereden kilometer toe te zeggen, of
  • een vast bedrag toe te zeggen, ongeacht de uitkomst
Via de website van de AEW kunnen jullie op de hoogte blijven van de schaatsprestaties, bovendien krijgen we als Stichting een vermelding op die site. Uiteraard komt al het sponsorgeld ten goede van één van onze projecten. We zouden het natuurlijk heel leuk vinden als er zoveel mogelijk mensen aan deze winteractie willen meedoen. Jullie kunnen Krijn bemoedigen en ons helpen door het logo bovenaan te kopiëren en via je eigen weblog, Facebookpagina of e-mail te verspreiden met een link naar dit bericht.

Reageren kan per:
Telefoon: 078-6411882 (Algemeen bestuurslid Cora Donk)
E-mail (janandmarja@gmail.com)
Twitter

De toegezegde bedragen kunnen nu direct, of na 25 januari 2013 worden overgemaakt op banknummer 1185 82 275 ten name van St. Traveling Light o.v.v. Schaatsactie Krijn. We hebben een ANBI status, dus alle giften zijn aftrekbaar voor de belasting.

Wat denken jullie? Gaat hij de 200 kilometer uitrijden????