Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 9 januari 2013

Leuke acties

Zoals beloofd een berichtje over de acties die er eind december op diverse plaatsen spontaan werden georganiseerd. Acties die veel geld in het laadje brachten voor het Project Omheining Onyfrievka, Oekraine. We hopen dat het jullie zal inspireren!

Familie Donk
Op 29 december werd Krijn Donk vijftig jaar. Dat werd natuurlijk groots gevierd met familie en vrienden. Het gezin Donk had besloten een collectebus neer te zetten voor Traveling Light. Aan het eind van de avond zat daar het prachtige bedrag van 350 euro in! Geweldig toch?!

Christengemeente De Hoeksteen in Etten-Leur (ja ja, waar Jan z'n haar onder het knipmes ging) besloot de collecte van de dienst op Kerstavond geheel voor dit project beschikbaar te stellen. Die collecte bracht 850 euro op. Heel hartelijk dank daarvoor.

Familie Stehouwer
Krijn was niet de enige jarige. Ook Arjan Stehouwer en zijn broer Chris Stehouwer vierden hun verjaardagen met een groot winters tuinfeest. De collectebus werd snel gevuld, we kregen 488 euro overgemaakt. Wow, super gave actie heren. Hartelijk dank. Hiernaast een foto van Arjan en zijn gezin. De knappe kop van Chris moeten jullie er maar even bij denken. Hij heeft trouwens al verkering, dames :)

Verder ontvingen we een kerstkaart van onze Amerikaanse vrienden The Biddle Family. Zij hadden hun zakken zo vlak voor de kerst leeggeschud, want in die kaart zat 300 dollar (!) voor het project in de Oekraine. Nou, jullie hadden onze gezichten moeten zien toen we de envelop openmaakten. 

Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden van leuke acties van mensen die Stichting Traveling Light graag willen helpen. We zijn natuurlijk heel blij en dankbaar voor ALLE giften die binnenkomen, hoe dan ook, of het nou 5 of 500 euro is. Wat dat betreft kunnen we jullie allemaal wel in het zonnetje zetten :) 

Ook in 2013 blijft het ons streven de overhead kosten zo laag mogelijk te houden, zodat de giften die binnenkomen ook daadwerkelijk naar de projecten gaan. In 2012 mochten we ruim 30.000 euro weggeven en waren de bankkosten slechts 212 euro. Alle overige uitgaven werden betaald uit privégelden.

Oke, genoeg over getallen en cijfertjes. Het jaarverslag over 2012 is bijna klaar, daarin kunnen jullie alles lezen. We zullen zo spoedig mogelijk op deze blog vermelden wanneer en hoe het jaarverslag verkrijgbaar is.

2 opmerkingen:

Yvonne zei

Gaaf, hoor! Echt om dankbaar te zijn.

Traveling Light zei

Ja, lief he van die mensen!