Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 11 december 2012

Update project Gebedshuis Sered, Slowakije


We ontvingen een enthousiaste e-mail van Stanislav en Alica Kunak uit Slowakije. We zullen een kort stukje vertalen:

"We prijzen de Heer Jezus voor alles wat jullie over ons hebben geschreven. We zijn heel dankbaar voor jullie houding, hulp en dienstbaarheid aan God. De blogpost is heel goed geschreven. We zijn dankbaar dat jullie samen met ons het project aan willen pakken, we zijn hier echt door bemoedigd!"

Bouwtekening gebedshuis Sered
Van zo'n e-mail worden wij heel blij, en jullie hopelijk ook. Andere mensen bemoedigen in hun werk en plannen, dat hebben we hoog in het vaandel staan. We ontmoeten in deze voormalige Oostblok landen zoveel gelovigen die een mooi werk begonnen zijn, maar ontmoedigd raken door tegenslag, kritiek, en financiële problemen. We willen hen als Stichting graag laten weten: jullie zijn niet alleen! De bijbel is er heel duidelijk over: Laten we opmerkzaam blijven en elkaar ertoe aansporen lief te hebben en goed te doen, en in plaats van weg te blijven van onze samenkomsten, zoals sommigen doen, elkaar juist bemoedigen, en dat des te meer naarmate u de dag van zijn komst ziet naderen (Hebr. 10:24-25).

Stanislav schrijft verder dat ze de 2,500 euro zullen gebruiken voor de aanschaf van stenen en cement. Het bedrag is waarschijnlijk genoeg om de wanden van het hele gebouw neer te zetten. Wow. Voor de dakconstructie zal nog elders geld opgehaald moeten worden. Het lijkt ons in elk geval een mooi begin...

Er zijn al veel giften binnengekomen voor project Gebedshuis, we hebben nog 1,000 euro nodig!

2 opmerkingen:

Yvonne zei

Geweldig om te lezen....

Traveling Light zei

Dank voor het meelezen Yvonne, je berichtjes zijn altijd een bemoediging!