Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 17 december 2012

2,500 euro voor gebedshuis Slowakije binnen!

HOERA! We hebben weer reden voor een feest, alsof de maand december nog niet genoeg feestjes heeft :) In een record tijd van anderhalve week hebben jullie 2,500 euro bijeengebracht voor het Project Gebedshuis Sered, Slowakije.

We zijn er stil van geworden, echt waar. Geweldig dat jullie zo gereageerd hebben op de oproep om Teen Challenge in Slowakije te helpen met het bouwen van een gebedshuis in Sered. We hebben leuke, hartverwarmende emails en reacties ontvangen met betrekking tot dit project. Het bedrag dat we mogen schenken voor de bouw van het gebedshuis is eigenlijk pas het begin... vanaf nu zullen we regelmatig contact onderhouden om zo op de hoogte te blijven van de vorderingen en die via deze blog met jullie delen. We kunnen nu in elk geval allemaal bidden dat dit project voorspoedig zal verlopen en ... wie weet kunnen we in 2013 nog wel meer voor hen betekenen.

Stanislav Kunak mailde ons nog wat bouwtekeningen door, met de mededeling dat ze nu een bouwvergunning aan kunnen vragen. Hij verwacht dat ze al in februari of maart met de bouw kunnen beginnen. Dat zou geweldig zijn. Onder aan zijn email staat Thank you very much:)))))))))))))) Dat spreekt voor zich.

Nogmaals hartelijk dank voor alle giften. Het is onvoorstelbaar wat er met een relatief klein bedrag in gang gezet kan worden. 

PS: Voor het volgende project gaan we terug naar Onyfrievka, Oekraine.

2 opmerkingen:

Yvonne zei

Wat mooi!

Traveling Light zei

Ja, dat vinden wij ook Yvonne, de mensen in Slowakije zijn echt heel blij met deze hulp!