vrijdag 16 november 2012

Nieuws + gebedspunten

We hebben weer een aantal nieuwtjes en gebedspunten voor jullie op een rijtje gezet en, zoals we regelmatig Twitteren: it's all good news at Traveling Light :)
  • Er is al ruim 1,000 euro binnen voor ons nieuwste project Verwarmingssysteem Teen Challenge Macedonië, dus die actie gaat lekker. Willen jullie bidden dat het evangelisatiewerk in Macedonië vruchten zal voortbrengen?
  • Womy Equipment Supplies in Zevenbergen heeft een mooie M.A.N. bus (1996) staan die we willen kopen voor het project koffiebus Teen Challenge Tsjechië. Jan zal er maandag heen gaan om een en ander te bespreken en foto's te nemen. Willen jullie meebidden dat we een goede deal kunnen afsluiten en dat er geld genoeg zal zijn om het papierwerk en de verzekering te betalen en de tank vol te gooien met diesel.
  • Volgende week willen wij naar Hlohovec in Slowakije rijden. We zullen daar deelnemen aan de Teen Challenge Najaarsbijeenkomst waar de directies van de meeste Europese centra aanwezig zullen zijn. Het is voor ons een mooie gelegenheid om veel mensen te zien en spreken.
  • Onderweg daar naartoe is het de bedoeling dat we een bezoek brengen aan zorgboerderij Gutes Land in Landshut, Duitsland, waar we altijd kunnen overnachten. Inmiddels wonen daar drie mannen in het after care huis waaraan Traveling Light ook haar steentje heeft bijgedragen. Willen jullie bidden voor een veilige reis?
  • We kregen (enige tijd geleden alweer) een bedankje van pastor Gerard Lewerenz van de Fels in der Brandung Evangelische Gemeente in Ludwigslust, Duitsland. Zijn schrijven is een grote bemoediging voor Traveling Light en hopelijk ervaren jullie dat ook zo: "Greetings from Ludwigslust... I will let you, and your whole team, know that we are really, really thankful for all the things the Lord did through you in the lives of our people, your teaching and the worship touched all people during the whole weekend. It was a spirit filled and life changing weekend conference. Thank you so much for all the things you did, for all the love and energy you put into this weekend. We will never forget this incredible time."
We benadrukken altijd dat de projecten van Traveling Light kleinschalig zijn, maar langzamerhand begint de invloed die we als Stichting hebben uit te breiden en het aantal mensen dat er bij betrokken is groeit. Jullie kunnen daarin zeker helpen door deze blog met anderen te delen of geinteresseerden te verwijzen naar onze Facebook pagina!

Kortom, geliefde broeders en zusters, wees standvastig en onwankelbaar en zet u altijd volledig in voor het werk van de Heer, in het besef dat door de Heer uw inspanningen nooit tevergeefs zijn
[1 Korintiërs 15:58]

1 opmerking:

Wendy Born zei

Dat zijn weer mooie projecten Marja. Veel zegen toegewenst bij alle voorbereidingen en alles wat er bij komt kijken! Prachtig werk dat jullie doen.