Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 14 augustus 2012

Uitbreiding bestuur Traveling Light

Cora Donk
We hebben weer een aantal nieuwtjes en leuke berichten te melden. Laten we dicht bij huis beginnen...

Het bestuur van de stichting is uitgebreid met algemeen bestuurslid Cora Donk en daar zijn we heel blij mee. Cora is iemand die graag meedenkt en vooral mee DOET. Neem nou die actie op Koninginnedag eerder dit jaar; dat was typisch Cora. Ze trommelde allerlei mensen op, regelde een kraampje met spullen, liet wat flyers printen en sprak de nietsvermoedende voorbijgangers aan over het werk van stichting Traveling Light.

Wij kennen Cora al meer dan dertig jaar en de laatste tien jaar hebben we in de kerkelijke gemeente waar we lid van waren allerlei evenementen met elkaar georganiseerd. In Cora hebben we er ook een goede bidder bij; zij weet wat vrijmoedig vragen is :) Samen met haar man Krijn Donk draagt ze stichting Traveling light een warm hart toe.

Het werk van de Stichting breidt uit en dat is natuurlijk geweldig. Dat betekent meer projecten, meer giften en meer contacten. Het is goed om die verantwoordelijkheden met elkaar te delen en er mensen bij te betrekken die mee willen denken en bidden!

4 opmerkingen:

Wendy Born zei

Wat geweldig dat het bestuur weer uitgebreid is! Heel veel zegen en wijsheid toegewenst Cora.

Marja zei

Van harte Cora,

Heel veel succes!

Groet,
Marja

Anita zei

Absoluut een aanwinst voor Traveling Light en allen die daarbij betrokken zijn. Goede zet Marja en Jan. Felicitaties Cora.

Traveling Light zei

We zijn blij met Cora, een aanwinst voor de Stichting!