Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 2 augustus 2012

1,500 euro voor gaarkeuken Israel binnen!

Voedseluitgifte in de gaarkeuken
Hoera! We kunnen deze week weer veel mensen blij maken dankzij jullie giften en gebeden en dat is toch iets dat we bij Traveling Light hoog in het vaandel hebben staan.

De 1,500 euro voor de gaarkeuken in Netanya, Israel is binnen! Ja, zo snel al, waarvoor heel hartelijk dank. Het is geweldig wat we op deze eenvoudige manier met elkaar kunnen doen. Het geld zal worden gebruikt voor de aanschaf van promotie t-shirts voor de gaarkeuken en voedselbank. Die t-shirts zullen als souveniers te koop worden aangeboden aan vrijwilligers, bezoekers en belangstellenden en dat brengt natuurlijk extra geld in het laadje. Geld waarmee de gaarkeuken en voedselbank draaiend gehouden kan worden, want er komen steeds meer mensen op af. Een gedeelte van het geld zal ook gebruikt worden voor het organiseren van een speciaal etentje voor een groep Holocaust overlevenden. In oktober zullen wij weer een bezoek brengen aan Israel, dan zullen we foto's en verslag uitbrengen.

Jan en Marjan 
Verder hebben we 280 euro kunnen geven voor tandheelkundig werk aan één van de mannen die het Teen Challenge programma in Slovenië heeft voltooid. Wat een zegen voor Marjan, die al jaren zonder voortanden door het leven gaat. Ook van hem hebben jullie nog een foto tegoed! Als alles goed is gaat hij na 21 augustus naar de tandarts... even afwachten dus.

Is het niet geweldig om zo tot zegen te kunnen zijn voor een ander? We kunnen alleen maar hopen dat jullie daar net zoveel voldoening en plezier uithalen als wij.


Een zegenende ziel wordt verzadigd,
en wie te drinken geeft, die zal ook te drinken krijgen.
[Spreuken 11:25]

2 opmerkingen:

Yvonne zei

Gaaf om te horen Echt geweldig, Jan & Marja.

Traveling Light zei

Leuk he Yvonne, er is nog zelfs nog meer binnengekomen dan dat!