Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 28 juni 2012

Sponsoring zomerkamp Oekraine

Een paar weken geleden hebben we via deze blog een oproep gedaan voor de sponsoring van het Christelijke zomerkamp in de Oekraine dat daar door Teen Challenge en een Messiaans Joodse gemeente ieder jaar wordt georganiseerd. Een gift van slechts 20 euro was voldoende om het voor een ex-verslaafde mogelijk te maken deel te nemen aan dit zomerkamp.

We hebben inmiddles 240 euro ten behoeve van het zomerkamp kunnen schenken, dat lijkt misschien geen groot bedrag voor Nederlandse begrippen, maar als je het omrekent in mensen.... dankzij jullie snelle reactie en vrijgevigheid hebben we dus 12 mensen kunnen helpen om aan het kamp deel te nemen. Deelnemers zijn mannen en vrouwen uit Christelijke rehabilitatiehuizen die overal in de Oekraine te vinden zijn. De meesten van hen zijn nog nooit op vakantie geweest en weten niet wat het is om zo met elkaar feest te vieren.

Op bijgaande foto's is te zien hoeveel plezier ze daar momenteel beleven en hoe de liefde van God deze mensen veranderen kan. Misschien was het geen groot of wereldschokkend project, maar wel eentje met een impact die van levensbelang is!

Wow, daar worden we heel blij van. Hartelijk dank iedereen.

PS: In augustus wordt er nogmaals zo'n  zomerkamp georganiseerd, dus giften zijn nog steeds welkom op rekening 1185 82 275 tnv St. Traveling Light, onder vermelding van ZOMERKAMP OEKRAINE.

2 opmerkingen:

Mirjam zei

Super Marja, fijn om te lezen en te zien!

Traveling Light zei

Ziet er leuk uit he, ik had er zelf graag bij willen zijn.