Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 23 mei 2012

Project Personenbus Spetse Hoeve, Groningen

Zorgboerderij de Spetse Hoeve
Voor het volgende project blijven we weer eens wat dichter bij huis. Herinneren jullie je nog dat we vorig jaar 2500 euro hebben geschonken aan zorgboerderij de Spetse Hoeve voor een nieuwe brandmeldinstallatie? Dat was echt een leuke en snelle actie, jullie overspoelden ons met giften.

De Spetse Hoeve heeft opnieuw hulp nodig. Momenteel hebben ze te kampen met diverse extra kostenposten. Bijvoorbeeld: er zijn termieten gesignaleerd in de oude boerderij, een soort boktor, en die moet bestreden worden. De kosten voor die behandeling gaan waarschijnlijk een paar duizend euro kosten. Daarnaast hebben ze dringend een nieuwe (tweedehands) personenbus nodig. Jan is al een tijdje op zoek naar een VW Transporter voor negen personen via Marktplaats. De prijzen voor het type en bouwjaar dat zij zoeken liggen in de buurt van de 7.000 euro. Wij willen hen graag helpen om zo'n bus te kopen. Praktisch gezien is Jan daar al mee bezig, financieel gezien willen we graag 3.500 euro bijeenbrengen om de Spetse Hoeve in die extra kosten tegemoet te komen.

Jan aan het werk aan één van de bussen
Op de website van de Spetse Hoeve is te lezen hoe men daar te werk gaat. Mannen met allerlei verschillende achtergronden en uit verschillende milieus leren daar de liefde van de Hemelse Vader kennen en hun verslavingen overwinnen! Prachtig werk, dat verandering en genezing in vele gezinnen en families tot gevolg heeft.

Later deze zomer zal er weer een open huis worden georganiseerd (daarover zullen we jullie nog nader berichten), maar voor degenen die aankomend weekend op de Pinksterconferentie in Biddinghuizen zijn... Teen Challenge Nederland (waar de Spetse Hoeve een onderdeel van is) staat met een stand in de zendingstent. Jullie kunnen ons daar bij toerbeurt vinden, alsmede andere werkers en vrijwilligers van de Spetse Hoeve.

Giften voor dit project kun je overmaken op Rabobank 1185 82 275 t.n.v. St. Traveling Light.

4 opmerkingen:

Mirjam zei

Ha hoop dat het lukt met de bus. Als we zondag nog gaan(nog niet zeker)wip ik wel ff aan;) Fijn wknd en Gods zegen.

Mirjam zei

op http://www.trucks.nl staaan ook heel veel bestelbussen! succes met zoeken.

Traveling Light zei

He, bedankt voor het meedenken Mirjam, ik zal het aan Jan doorgeven!

Mirjam zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.