woensdag 16 mei 2012

4.500 euro voor Servië binnen!

Er wonen  momenteel 11 vrouwen in dit huis
Hoera! er is 4.500 euro binnen voor het project Raskrsce Teen Challenge in Servië. Met dat bedrag helpen we een handje om de beide rehabilitatiehuizen open te houden. Momenteel gaat Raskrsce door een moeilijke financiële periode heen en er wordt gezocht naar nieuwe bronnen van inkomsten. Het werk is voornamelijk afhankelijk van giften. Naast het bijeen gebrachtte bedrag van 4.500 euro melden zich nog steeds sponsors bij ons aan die maandelijks een bedrag willen geven.

Huiskamer in het vrouwenhuis
In eerste instantie zochten we 50 sponsors die 100 euro per maand wilde geven om Raskrsce Teen Challenge tegemoet te komen; maar blijkbaar vinden veel mensen dit toch een te hoog bedrag. Er hebben zich inmiddels, ook uit andere landen, mensen aangemeld die toch willen helpen. Sommigen met 50 euro, anderen met 30, weer anderen met 80. We hebben daarom besloten om elke tijdelijke sponsor met open armen te ontvangen. Uiteindelijk bepalen wij niet wat u geeft, dat doet God. Elk bedrag is belangrijk, elk bedrag helpt!

Het maakt niet uit hoeveel aanmeldingen we krijgen, misschien wel meer dan 50. De teller bovenaan deze weblog is dus verdwenen, we zullen jullie via berichtjes op de hoogte houden! We blijven in elk geval ook in de komende tijd de sponsorbedragen optellen en maandelijks overmaken. Zo blijven we om hen heen staan, terwijl zij zoeken naar andere manieren om inkomsten te genereren. HARTELIJK DANK aan iedereen die ons, hoe dan ook, heeft geholpen om Servië te helpen.

PS: We hebben nog 650 euro nodig voor de nieuwe bedden in het mannenhuis in Slovenië. Het volgende project waarvoor we geld in gaan zamelen is weer dicht bij huis: de Spetse Hoeve in Groningen. Daarover binnenkort meer! Wij zijn de komende dagen op een conferentie in Ludwigslust, waar we een aantal workshops zullen geven over de persoon en het werk van de Heilige Geest. Ook daarover later meer.

Geen opmerkingen: