maandag 23 april 2012

Groeten uit Italie

Ontbijt met Sloveense en Roemeense vrienden!
We zijn inmiddels al meer dan een week onderweg en uiteraard zullen we binnenkort wat uitgebreider verslag doen van de Europa Teen Challenge conferentie en onze bezoeken aan de diverse rehabilitatiehuizen. Voor nu even snel een paar interessante berichtjes:

  • Tijdens de conferentie ontvingen we zoveel hartverwarmende reacties over het werk van Stichting Traveling Light dat we er bijna verlegen van werden. Tranen van dankbaarheid en vreugde vloeiden rijkelijk en dat is iets dat we heel graag met jullie willen delen. Denk nooit dat het 'gewoon' geld is dat jullie geven, jullie raken indirect mensenharten aan met de liefde van God!
  • We ontvingen 300 euro in contante giften voor Servie, zomaar... opgefrommelde briefjes die onverwacht in onze handen werden gedrukt. Verder heel veel reacties voor de maandelijkse sponsoring, maar dat moeten we nog even administratief uitwerken.
  • Op 26 april a.s. organiseert de Rabobank weer de jaarlijkse clubkasrun. Als jullie voor de stichting willen rennen of wandelen neem dan even contact op met Krijn Donk via krijncora@kpnmail.nl. Dit is een geweldige manier om geld in het laatje van de Stichting te krijgen, alsmede naamsbekendheid. Het huidige project is nog steeds de sponsoring van een mannen en vrouwenhuis voor ex-verslaafden in Servie!
  • Tijdens Koninginnedag zullen er weer door het hele land vrijmartken worden gehouden. In Papendrecht zal Cora Donk spullen te koop aanbieden, de opbrengst van de verkoop komt ten goede van Traveling Light. Ga gezellig even langs bij haar kraampje en neem zoveel mogelijk mensen mee.

Geen opmerkingen: