donderdag 29 maart 2012

Nieuws + gebedspunten

Winterbanden wisselen
Jullie moeten allemaal de hartelijke groeten hebben van Stephan en Marianne Barendse. Afgelopen weekend waren we weer eens op de Spetse Hoeve in Veelerveen, Groningen. Zoals jullie op de foto kunnen zien kon Jan praktische hulp bieden :)

Het was een prachtig weekend en de eerste barbeque van 2012 werd een feit! Het was een heel gezellig, maar ook nuttig bezoek. We hebben lang en krachtig met elkaar gebeden waarbij vele zaken en onderwerpen aan bod kwamen, natuurlijk ook de noden bij andere Teen Challenge centra, zoals Servië.

Vergeet vooral niet naar de volgende video te kijken! Een voorjaarsgroet uit Groningen.

Vrouwen opvanghuis
Voor wat betreft ons project Raskrsce, Servië.... Bijgaand een foto van het in 2008 geopende vrouwenhuis. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost om zo'n mooi gebouw neer te kunnen zetten en we moeten er niet aan denken dat het bijzondere werk in Servië niet verder kan gaan, de nood is zo groot! Blijft alstublieft meebidden.

Slaapzaal
We hebben een aantal positieve reacties ontvangen op onze oproep om het werk in Servië tijdelijk te steunen met 100 euro per maand, maar nog lang niet genoeg. Misschien vinden velen dat bedrag een onhaalbare zaak. We zouden dan willen voorstellen: WEES CREATIEF! Zoek 4 familieleden, vrienden, collega's of mensen uit je kerk die 25 euro willen geven, samen is dat ook 100. Of 10 mensen die 10 willen geven... Maak er teamwerk van!
Nou ja, jullie snappen het idee wel.

Als je wilt sponsoren, mail ons dan zo spoedig mogelijk: janandmarja@gmail.com

2 opmerkingen:

Wendy Born zei

Hoe lang denk je dat de giften 'tijdelijk' zullen zijn. Moet ik denken aan een paar maanden of is dat langer?

Traveling Light zei

We bidden en hopen niet langer dan een paar maanden. Eind april is er een conferentie van Europe Teen Challenge in Italie (daar gaan wij ook heen) waar vele landen vertegenwoortdigd zullen zijn. We zullen ook daar dit plan presenteren en hopelijk zullen vele centra besluiten om te helpen. Ondertussen blijven we ook bidden en geloven dat er nieuwe 'permanente' sponsors zullen komen, tot die tijd proberen we de nood tijdelijk op te lossen :) Het is ook mogelijk om te zeggen: 'ik wil voor 2 of 3 maanden sponsoren', alles helpt!

Ondertussen proberen we ook de 4500 euro bij elkaar te krijgen om hen uit de brand te helpen met de achterstallige energierekening, ook daar is ieder tientje welkom!