Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 1 maart 2012

Nieuws + gebedspunten

We hebben even wat verschillende nieuwtjes, berichten en foto's (!) voor jullie op een rijtje gezet. Hou deze blog in de gaten, want na het weekend geven we weer de barometerstanden door van het project Gutes Land, Duitsland en het project Jaarlijkse Conferentie, Oekraine.

Van de Spetse Hoeve in Veelerveen, Groningen, kregen we nog wat foto's doorgestuurd van de nieuwe brandblussers die inmiddels allemaal zijn geplaatst. Dankzij jullie giften voldoet de brandveiligheid op de Spetse Hoeve weer aan de normen.

We hebben inmiddels vliegtickets naar de Oekraine gekocht. We hopen van 5-9 april a.s. in Kiev te zijn waar we de jaarlijkse Teen Challenge conferentie zullen bijwonen. Het is tevens de bedoeling dat we met elkaar naar Onyfrievka gaan, we zullen daar ook spreken in een christengemeente.

Er is weer een nieuwsbrief uit van Ark in de Negev, Israel. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen we daar niets van op het internet zetten, maar als je de brief wilt ontvangen, mail ons dan even. Op dit moment zitten er drie vrouwen in het programma, bidt alstublieft dat ze open zullen staan om het evangelie te ontvangen. Er is inmiddels een team van Teen Challenge Tsjechie in Israel geweest om te klussen. Donaties voor het vrouwenhuis zijn trouwens ALTIJD welkom, zet het wel even duidelijk op je overschrijving.

Via Gutes Land kregen we ook nog wat foto's toegestuurd die onlangs werden gemaakt op de boerderij in Duitsland. We hebben het als Stichting vaak over 'projecten', maar eigenlijk gaat het allemaal om mensen! Achter elk gezicht zit een verhaal, maar ook een toekomst. Gezichten geven hart aan onze projecten. Hier dus een mooi plaatje van de mannen die op dit moment in Gutes Land verblijven, mooi he!

We kregen onlangs via een nieuwsbrief te horen dat Teen Challenge in Servie vier medewerkers heeft moeten ontslaan omdat een grote sponsor (25%) zich heeft teruggetrokken. Dat is een grote tegenslag voor de oprichters Sasa & Svetlana Ivanonic. Zij runnen zowel een mannen- als vrouwenopvanghuis. Hoe we hen als Stichting praktisch kunnen helpen weten we nog niet precies, maar wat we wel weten is dat we kunnen bidden! Bidden dat er zich nieuwe sponsors aanmelden, dat er zelfs MEER dan die verloren 25% binnen gaat komen, dat dit een jaar van verfrissing en opbouw mag worden. Helpen jullie mee?

Geen opmerkingen: