Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 5 maart 2012

Geslaagde aktie voor Teen Challenge Oekraine

Afgelopen zondagmorgen stapte Jan niets vermoedend Christengemeentde De Hoeksteen in Etten Leur binnen, het was immers zijn beurt om te spreken...

In de Hoeksteen wist men van onze project sponsoring jaarlijkse Teen Challenge conferentie Oekraine. We wilden graag 1000 euro schenken, voldoende om meer dan 30 mensen uit alle hoeken van de Oekraine naar de conferentie in Kiev te kunnen sturen. Jan had beloofd zijn haar af te knippen als dat bedrag zou binnenkomen. en wat denken jullie? Er werd die morgen een bedrag van 2155 euro opgehaald in de Hoeksteen.

De paardestaart van Jan werd er niet alleen onder luid gejuich afgknipt, maar dankzij de vaardige handen van Rene, van Acoli Elite in Breda kreeg Jan een geheel nieuw kapsel. Rene vond het leuk om op zijn eigen manier aan het Oekraine project mee te werken. Wat een super aktie zeg, echt heel geslaagd!


Samen met de giften die we reeds van een aantal van jullie ontvingen is het mogelijk om in totaal 2500 euro over te maken voor Teen Challenge Oekraine, een geweldig bedrag! Uiteraard zullen we in april met meer nieuws en foto's komen, want we gaan zelf ook naar Kiev toe.

Jan sprak die morgen trouwens over praktisch geloof, over daden toevoegen aan je geloof. Nou, jullie als donateurs, alsmede de broers en zussen in De Hoeksteen, hebben dat echt wel begrepen! Wat een fantantisch, hartverwarmend offer mogen we naar de koude Oekraine sturen.

De preek van Jan kun je overigens HIER beluisteren...

5 opmerkingen:

Mirjam zei

Super, Marja. Geweldig als het op zo'n manier gaat;)Ga je met een heel andere man naar huis, haha, volgende actie dreadlocks?
Als ik tijd heb ga ik zeker de preek beluisteren.

Yvonne zei

Een geweldige aktie. Gaaf om alles op afstand mee te beleven.

Traveling Light zei

Mirjam, dreadlocks? Ideetje misschien...
de preek zal jou wel aanspreken denk ik, gaat over FAITH, over actief geloof, over uitstappen :)

Traveling Light zei

Yvonne, het was een geweldige aktie inderdaad, boven verwachting!

Mirjam zei

Ja ik ben al op de helft. Goede preek, en met alle info van afgelopen wknd merk ik allemaal goede dingen;)Jan bouwt telkens pauzes in, (mijn grootste "probleem")de andere helft komt dus nog. Maar gisteren en vandaag waren de kids ivm ziekte om me heen;(