Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 15 februari 2012

Sponsoring jaarlijkse conferentie Teen Challenge Oekraine

De giften voor ons huidige project Gutes Land, Duitsland blijven binnenkomen, de giftenbarometer is gestegen tot bijna 3.000 euro, dat is natuurlijk super! We hopen echt dat het zo door blijft gaan totdat we ons doel van 5.000 euro hebben bereikt. We hebben Dirk Hellmann gevraagd een paar foto's op te sturen van het after care huis dat ze aan het bouwen zijn, dus daarover later meer.

Tussentijds hebben we een verzoek gekregen van Teen Challenge Oekraine om hen financieel te steunen met de organisatie van hun jaarlijkse conferentie die van 5-7 april 2012 zal worden gehouden in Kiev. Wat is het nut en doel van een jaarlijkse conferentie precies? Misschien kunnen we dat in het kort even uitleggen: het werken met de armen, daklozen en verslaafden is geen reguliere baan en ook geen gemakkelijk werk, maar gelukkig wel dankbaar werk. De meeste mensen die voor Teen Challenge werken zijn in het verleden zelf verslaafd geweest en worden dan ook wel ervaringsdeskundigen genoemd. Hoe gedreven, gepassioneerd en enthousiast ze ook zijn in hun werk, er komen altijd momenten van tegenslag en ontmoediging. Regelmatige training en het bijwonen van conferenties is daarom eigenlijk een 'must'. Het thema voor de komende conferentie is visie - leiderschap - belofte en de hoofdspreker zal zijn Jerry Nance, de president van Global Teen Challenge.

Hoe kunnen wij als Stichting helpen? In de eerste plaats door naar de conferentie toe te gaan, we hebben daarvoor een uitnodiging gekregen en zijn prive druk op zoek naar goedkope tickets. Het zal een geweldige kans zijn om meer mensen van Teen Challenge Oekraine te ontmoeten, hopelijk ook mensen uit Onyfrievka, en meer te leren over het werk aldaar. Ten tweede kunnen we hen financieel helpen. Het kost 35 euro per persoon om aan de conferentie deel te nemen. Vele werkers hebben daar niet voldoende financien voor of hebben het geld nodig om de reis naar Kiev te maken. Als jij iemand wilt helpen om naar deze conferentie toe te gaan kan dat al met een gift van 35 euro. Zet wel even duidelijk bij je gift: Oekraine conferentie. We hopen voor zo'n 30 mensen de kosten te kunnen betalen, dat komt neer op ongeveer 1.000 euro! Wat denken jullie ervan? Laten we hen warme groeten en zegen sturen vanuit Nederland tijdens deze barre winter!

Om deze actie extra leuk te maken heeft Jan toegezegd zijn haar af te knippen als de 1.000 euro wordt gehaald! Haha, dat willen we zien!


2 opmerkingen:

anja zei

Haar afknippen?? Ik bied 35 Euro als je het laat staan. 's Kijken wat meer opbrengt :)

Traveling Light zei

Haha, dat hebben we al van meer mensen gehoord. Misschien moeten we het omdraaien: Jan knipt z'n haar af als we de goal NIET halen! Wellicht is 1000 euro dan zo binnen :)