Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 9 februari 2012

Uitbreiding bestuur Stichting


 Foto: Krijn Donk
Per 1 februari 2012 is het bestuur van de Stichting uitgebreid. We zijn erg blij met de komst van Martin de Haas die de bestuursfunctie van penningmeester zal gaan vervullen.

Martin is jarenlang penning-meester geweest bij de Agape Gemeente te Papendrecht en wij hebben hem leren kennen als een integer, betrouwbaar en vriendelijk persoon. Op de foto zien jullie Martin met zijn vrouw Annet. We zien uit naar een vruchtbare samenwerking met elkaar in de wetenschap dat Martin ons in wijsheid en enthousiasme zal steunen, sturen en begeleiden.

Annet is ontzettend creatief en zit altijd vol goede ideeën. Eén van haar hobbies is het ontwerpen en maken van kaarten. Zij heeft toegezegd speciaal voor de Stichting een aantal kaarten te maken die we van tijd tot tijd als bemoediging naar de mensen achter de projecten kunnen sturen; een heel leuk idee vinden wij. De meeste contacten onderhouden we via e-mail, Skype en Facebook, maar een echte handgemaakte en -geschreven kaart kan soms op het juiste moment aankomen en precies de woorden overbrengen waaraan behoefte is.

Ieder heeft gaven gekregen. Gebruik die om elkaar te dienen, want zo geeft u de rijkdom van Gods genade aan elkaar door.
[1 Petrus 4:10]

3 opmerkingen:

Wendy Born zei

Dat is mooi nieuws! Veel zegen toegewenst Martin en Annet bij jullie werk!

Traveling Light zei

Da's zeker mooi nieuws Wendy, we zijn heel blij met Martin en Annet!

trudy en wim zei

hoi martin en annet wat fijn dat julie dat gaan doen. we wensen jullie veel zegen toe hartelijke groeten trudy en wim