woensdag 25 januari 2012

Project Tandheelkundig werk Maksim, Oekraine

Maksim voor en na Christus!
Wie zegt dat we niet meer dan 1 project tegelijkertijd kunnen hebben? Naast het project Gutes Land willen we graag jullie aandacht vragen voor Maksim Demkin.

Via Teen Challenge Oekraine en een trouwe donateur hier in Nederland ontvingen we het verzoek om Maksim te helpen. Hoe? Door geld in te zamelen zodat hij naar de tandarts kan. Hij heeft flink wat werk aan zijn gebit nodig, de kosten die daarvoor zijn berekend zullen ongeveer 400 euro bedragen. Reparatie van het gebit is een verlangen dat vele ex-drugsgebruikers hebben. Logisch ook, want wie wil er nu elke dag aan zo'n afschuwelijk verleden worden herinnerd? Maksim heeft een nieuw leven gevonden in Jezus en heeft alle reden om voluit te lachen! Zou het dan niet geweldig zijn om dat te doen met een mond vol mooie tanden?!

Als je het leuk vindt om hem hierin te helpen, maak dan je gift over op
bankrekening 1185 82 275 t.n.v. St. Traveling Light
o.v.v. TANDEN MAKSIM.
Wij zorgen dan dat het via Teen Challenge Oekraine bij hem terecht komt!


Daarom ook is iemand die één met Christus is, een nieuwe schepping. Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen.
[2 Korintiers 5:17]

2 opmerkingen:

Wendy Born zei

Wat een mooi project Marja. Ik hoop dat er veel geld binnenkomt om Maksim te helpen.Mooi om te zien op de foto dat zijn ogen veel 'rustiger' staan. Je kunt gewoon aan hem zien dat hij rust gevonden heeft in Jezus.

Marja Meijers zei

Ja Wendy, Teen Challenge neemt vaak van die voor en na foto's... en wat een verschil soms! Een letterlijk verschil tussen leven en dood.