donderdag 2 februari 2012

Bedrag voor Maksim's tanden binnen!

We hebben even wat leuke nieuwtjes voor jullie op een rijtje gezet. Laten we maar direcht beginnen met een mededeling die tot lachen stemt:

  • Vorige week deden we een oproep voor het bijeenbrengen van 400 euro ten behoeve van tandheelkundige hulp voor Maksim Demkin, een jongeman uit het Teen Challenge programma in de Oekraine. Het is geweldig om te zien hoe jullie daarop hebben gereageerd, binnen enkele dagen was het bedrag binnen. Zodra we een fotootje hebben met een breeduit lachende Maksim zullen we die met jullie delen. Hartelijk dank, ook namens Maksim!
  • Ondertussen is de barometer voor het project Gutes Land, de zorgboerderij voor mannen met verslavingsproblemen in Duitsland, ook al doorgestegen naar 2.000 euro! We willen hen helpen met het realiseren van een bouwkundige klus: de constructie van een after care huis op het terrein van Gutes Land. Een huis waar mannen die het volledige Teen Challenge programma hebben afgerond tijdelijk zelfstandig kunnen wonen in voorbereiding op hun terugkeer naar de 'wereld'. Heel vaak zien de mannen er tegenop om de veiligheid van zo'n programma te verlaten, deze manier van wonen helpt hen op weg. Een mooi initiatief!
  • Dit weekend gaan wij op bezoek bij de Spetse Hoeve in Groningen. Het is de hoogste tijd weer eens even bij te praten met Stephan en Marianne Barendse en uit te vinden hoe we hen ook in 2012 weer zouden kunnen helpen. Het ziet er naar uit dat we onze schaatsen kunnen meenemen! Volgende week meer over dit bezoekje en hopelijk wat mooie winterse foto's.
  • Nog meer groot nieuws: het bestuur van de stichting is uitgebreid! We zijn heel blij en vereerd dat Martin de Haas de functie van penningmeester graag wil gaan vervullen. We zullen hem in een volgend bericht even voorstellen!

Geen opmerkingen: