Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 5 december 2011

Van alles en nog wat

Momenteel zijn we in Tonopah, Arizona, USA... maar dankzij alle moderne techniek (e-mail, e-bankieren, Skype etc.) kunnen we toch een europese update geven.
 • De giften barometerstand voor pastor Steve en Barbara in Slovenie staat na ruim een week al op 1,800 euro. Fantastisch natuurlijk, wat een respons! Het doel van 2,500 euro lijkt ineens minder ver weg. Halen we dat nog voor het eind van dit jaar?
 • Om veiligheidsredenen hebben we wat informatie over het project in Arad van deze blog gehaald. We hopen dat jullie dat begrijpen. Er zijn wat vervelende en aggressieve confrontaties geweest met orthodoxe Joden, die elke vorm van evangelisatie willen verbieden. Bid voor de veiligheid van Polly en de vrouwen die betrokken zijn bij het programma.
 • Voor wat het Onyfrievka project in de Oekraine betreft, onze vrienden zijn nog steeds in onderhandeling over de aankoop van het huis. Het officiele papierwerk zit ingewikkelder in elkaar dan we eerst dachten, maar volgens de laatste berichten gaat er toch binnenkort een koopcontract getekend worden. Als je hiervoor wilt bidden, bid dan alsjeblieft dat er hoe dan ook op korte termijn  een nieuw mannenhuis voor Teen Challenge geopend zal worden.
We hebben ondertussen vernomen dat het woord over Stichting Traveling Light de ronde doet in Europa en ook in de USA. Hartelijk dank voor jullie vrijgevigheid en steun; we ontvangen veel bemoedigende en enthousiaste reacties, en dat zegt genoeg! Een hartelijke groet vanuit de USA.

  2 opmerkingen:

  Mirjam zei

  Fijn dat het zo goed loopt met de projecten. Goede tijd in Tonopah. Liefs Mirjam

  Marja Meijers zei

  Dank je Mirjam, we zijn er heel dankbaar voor!