zaterdag 17 december 2011

Foto's Spetse Hoeve, Groningen

Brandmeldinstallatie
Vorige maand brachten jullie 2,500 euro bijeen voor zorgboerderij De Spetse Hoeve in Groningen. Dat geld was nodig om de rekening te betalen voor het controleren, uitbreiden en vernieuwen van de brandveiligheidsinstallatie op de boerderij. Omdat we op dit moment zelf niet in Nederland zijn, hebben we gevraagd of Stephan en Marianne Barendse een paar foto's van het werk op wilden sturen. Die delen we graag met jullie. Het is altijd goed om te zien dat het geld nuttig wordt besteed!

Installeren bliksemafleidingssysteem
Alleen al het controleren van de bestaande brandmeld installatie kost 750 euro! Ook is er een nieuw bliksem afleidings systeem op het dak van de hoeve geplaatst, een flinke klus! Er komen verder nog nieuwe brandblussers en een AED apparaat. Namens De Spetse Hoeve nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp hierin.

Als Stichting willen we graag praktisch zijn in de hulp die we bieden, en dat kan alleen als we vragen waar de nood het hoogst is :) De Spetse Hoeve biedt 24-uurs opvang voor mannen met verslavingsproblemen, er verblijven momenteel 13 mannen. Op de website van De Spetse Hoeve staat o.a.:

Voor wie is De Spetse Hoeve?

We bieden hulp aan mannen met verslavingsproblemen zoals: drugs, alcohol, medicijnen, seks, gokken. Daarbij komt ook de psychosociale problematiek aan de orde zoals problemen in relationele sfeer, identiteit en zingeving, verwerking van het verleden.


Als je iemand kent die van zijn verslaving af wil, neem dan gerust contact op met iemand van De Spetse Hoeve. Contact info vind je HIER.

Voor wat betreft dit specifieke project; dankzij jullie snelle respons konden we het bedrag binnen enkele weken overmaken. Dat is echt super. Wellicht kunnen we hen in 2012 weer van dienst zijn.

PS: De giften barometer voor Steve & Barbara, Ljublijana, Slovenie staat op 2,100 euro, we zijn er bijna!

Geen opmerkingen: