Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 15 november 2011

Website voor vrouwenhuis Arad

Vorige maand hebben we als stichting het prachtige bedrag van 1,500 euro kunnen schenken aan het vrouwenhuis Ark in the Negev, in Arad, Israel. Het werk in het vrouwenhuis valt onder de wereldwijde vlag van Stichting Teen Challenge en wij zijn echt vereerd dat we daar op deze manier onderdeel van kunnen zijn.

Toen wij de initiatiefneemster Polly Sigulim een aantal jaren geleden ontmoetten vertelde zij ons over haar droom om een vrouwenhuis te openen. Een veilig huis (een toevluchtsoord, een ark in de woestijn) waar mishandelde vrouwen (en hun kinderen) terecht kunnen voor hulp en bijbelstudie. Polly heeft er hard aan moeten werken om deze droom werkelijkheid te maken. Wij vinden het geweldig dat we zaad hebben kunnen zaaien in dit project, want dan mogen we ook echt  een grote oogst verwachten: mensenlevens die veranderd worden door een ontmoeting met Jezus en de kracht van de Heilige Geest. We hopen en vertrouwen erop dat we in de nabije toekomst nog veel vaker zullen kunnen helpen vanuit Nederland.

Het heeft geweldige voordelen om deel te zijn van de Teen Challenge familie. Het houdt onder meer in dat we elkaar kunnen helpen, wereldwijd. Binnenkort zal er een team mannen van Teen Challenge Tsjechie naar Israel gaan om onderhouds- en reparatiewerk aan het huis te verichten. Dat is toch een super zegen voor de vrouwen daar?!

Het huis heeft inmiddels ook een nieuwe website, kijk maar eens op Ark in the Negev.

PS: the giften thermometer voor het project De Spetse Hoeve staat inmiddels op ruim 2,400 euro, nog maar 100 te gaan dus en dan is er alweer een mooi doel bereikt. Fantastisch!

Geen opmerkingen: