Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 23 november 2011

2,500 euro voor Spetse Hoeve binnen!

't Is feest! Jazeker, want we hebben het met elkaar weer voor elkaar gekregen: de 2,500 euro voor De Spetse Hoeve in Groningen is binnen. Fantastisch!

Bij deze onze hartelijke dank voor iedereen die er aan mee heeft geholpen dit bedrag bij elkaar te brengen. Het zal gebruikt worden voor het vernieuwen en uitbreiden van de brandveiligheidsinstallatie op de boerderij. Hieronder een stukje uit een e-mail die we kregen van Stephan Barendse, directeur van De Spetse Hoeve.


De hartelijke groeten van Teen Challenge, De Spetse Hoeve! De afgelopen tijd is ons gastenaantal explosief gegroeid. Wij zijn de Heer hier dankbaar voor en mogen zien hoe God levens verandert. Het werk van Teen Challenge is uniek en onmisbaar in Nederland. Wij zijn erg dankbaar voor jullie gebed, doorverwijzingen en ondersteuning om dit werk mogelijk te maken.

Het is geweldig dat sinds de zomer 7 gasten mochten slagen van het programma. Met behulp van de locale gemeenten (re-)integreerden ze in de samenleving. Hierin zien wij een belangrijk deel van onze visie verwezenlijkt.

Voor het discipelschapproces in ons programma zijn boeken en Christelijke media onmisbaar. Wij richten momenteel een bibliotheek/mediatheek in voor onze gasten zodat ze zich kunnen verdiepen in Gods Woord en Zijn Koninkrijk. U kunt ons helpen! Wellicht heeft u een van de volgende items dubbel of gebruikt u deze niet (meer):
  • Bijbels van alle Nederlandstalige vertalingen die nog in goede staat zijn.
  • Bruikbare, up to date (pastorale) boeken die betrekking hebben tot discipelschap, geestelijke zaken en/of handel en wandel met God
  • Concordanties, Bijbelse encyclopedieën en andersoortig bruikbaar naslagwerk.
  • Verzameling van tijdschriften (Charisma, Herstel, Leiderschap e.d.) die in goede staat zijn. 
  • CD's en DVD's van preken, studies en worship.
Mochten jullie spullen hebben voor de bibliotheek, neem dan even contact met ons op, we kunnen dan proberen om zoveel mogelijk alles in 1x te overhandigen. Je kunt het ook zelf opsturen natuurlijk.

Daarnaast is momenteel een betaalde vacature beschikbaar bij TC De Spetse Hoeve. Het gaat om een positie als groeps- en persoonlijke begeleider (SPW4 en/of HBO pastoraal werker). Voor een uitgebreider profiel kun je ons het beste even emailen (janandmarja@gmail.com).

Geen opmerkingen: