Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 7 november 2011

Groeten uit Slovenie

Staflid Dejan en een bewoner zijn blij met de zaag!
Begin oktober hebben we als Stichting 2.250 euro geschonken aan Teen Challenge Izhod, Slovenie. Dat geld was onder andere nodig voor de aanschaf van een kettingzaag en brandstof voor de winter. Heel leuk dat we vanuit Nederland op een praktische manier kunnen meehelpen en ervoor zorgen dat de mannen in het rehabilitatie programma er in elk geval warm bijzitten!

Vorige week ontvingen we een bedankbriefje van Matjaz & Magdalena en een paar foto's. We hebben het bedankje voor deze blog maar even in het Nederlands vertaald, de foto's spreken voor zich:


Lading kachelhout voor de winter

Lieve vrienden,
Iedereen die via Stichting Traveling Light een financiele gift heeft gegeven voor TC ministry in Slovenie, heel hartelijk dank! We waarderen jullie hulp echt, het heeft ons in staat gesteld kachelhout voor de hele winter te kopen en een kettingzaag om het in stukken te zagen. Dank jullie wel dat jullie onderdeel willen zijn van een ministry die tot doel heeft gebroken levens te herstellen. Dankzij jullie hebben we het in elk geval warm deze komende winter :-) We zijn echt overweldigd door jullie medeleven en vrijgevigheid. We bidden dat God jullie overvloedig zal zegen in alle aspecten van je leven!In Zijn Liefde,
Matjaž & Magdalena Horjak + TC team

Geen opmerkingen: