Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 2 november 2011

Update project Spetse Hoeve

We hebben het project de Spetse Hoeve in Groningen nog maar nauwelijks aangekondigd en de giften barometer staat al op 2.050 euro. Wow! Het doel is om 2.500 euro in te zamelen, nodig voor de aanschaf van brandblussers en rookmelders, een AID apparaat en nog meer BHV zaken. Dit alles op last van de brandweer in het kader van de brandveiligheid. Dit project gaat rond als een lopend vuurtje rond, haha!

Bij de Spetse Hoeve is men trouwens druk op zoek naar een medewerker. Profiel: minimaal SWP 3, gevuld met de Heilige Geest en een roeping om te werken met ex-verslaafden, bereid om voor een klein(er) salaris te werken. Mochten jullie iemand weten, mail dan even naar janandmarja@gmail.com

Oh ja, nog iets: als gasten op de Spetse Hoeve komen wonen krijgen ze een pocket Nieuw Testament. Voor velen is dat de eerste aanraking met het evangelie of een herontdekking daarvan. Als ze na een aantal maanden nog steeds trouw het programma volgen en serieus zijn over hun toekomst krijgen ze een eigen Bijbel. Een mooie Bijbel kost al gauw 50 euro. Als je het op je hart hebt om zo'n Bijbel aan een gast te geven, dan kan dat door een speciale gift van 50 euro naar Stichting Traveling Light over te maken. Zorg dan wel dat je bij de mededelingen vermeldt: 'Spetse Hoeve Bijbel'. Op die manier maken we het ook mogelijk voor jullie om de gasten persoonlijk te zegenen. Dit staat dus los van de actie voor de brandveiligheid.

Geen opmerkingen: