Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 13 september 2011

Tussenstand Arad project


Arad, Israel
Vanuit Israel ontvingen we zojuist een e-mail dat het vrouwenhuis, Ark in the Negev, geopend is. Dat wil zeggen dat de leiding er klaar voor is om mensen te ontvangen. Polly Sigulim schrijft over het huis: het is een residentieel centrum voor Israelische vrouwen die behoefte hebben aan geestelijke begeleiding, structurering en/of praktische werk training. Ze kunnen in Ark in the Negev een levensveranderend programma volgen dat gebaseerd is op de gehele Bijbel en de principes die daarin worden uitgelegd.

Op 20 september a.s. om 18.00 uur wordt het huis officieel opgedragen en gezegend. Er is dan Open Huis en een gezamenlijke maaltijd. Iedereen mag eten en drinken meenemen om er een echt feest van te maken. Laten we hopen en bidden dat we hen als Stichting Traveling Light vanuit Nederland blij kunnen maken met een mooi bedrag voor de aanschaf van buiten meubelen en de reparatie van het afdak boven de veranda.

De giften barometer voor dit project staat momenteel alweer op 1.000 euro, er is nog 500 nodig om het beoogde bedrag te halen! Wie helpt ons mee?


PS: Hieronder een link naar een interessant artikel en filmpje over het werk van Polly in Israel.
http://www.cbn.com/cbnnews/insideisrael/2011/March/Ultra-Orthodox-Demonstrate-against-Israeli-Believers/

Geen opmerkingen: