Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 3 september 2011

Bedrag voor gaarkeuken Netanya binnen!

Hoera, het is weer feest bij Traveling Light. We kunnen goed nieuws met jullie delen (en dat doen we graag); het beoogde bedrag van 3.000 euro voor de gaarkeuken in Netanya, Israel is binnen.

We hebben een mooie cheque die we Brian Slater symbolisch zullen overhandigen als we hem volgende maand in Israel gaan opzoeken. Het geld maken we via internetbankieren over, zodat hij het zo snel mogelijk kan gebruiken voor de aanschaf van de spullen die in de nieuwe gaarkeuken nodig zijn. Het is echt geweldig dat dit geld zo snel is binnengekomen, het heeft ons opnieuw verrast hoe veel steun we vanuit alle hoeken en gaten krijgen. Er kwam zelfs een gift binnen van de gebedsgroep in Ojai, California.

We hopen echt dat jullie dit soort kleine, behapbare projecten interessant vinden. Ze zijn tastbaar, we zoomen als het ware in op een klein stipje op de aardbol waar mensen goed bezig zijn. Fijn om vanuit Nederland onze steun en bemoediging te mogen geven. Hartelijk dank iedereen daarvoor.

Volgende week zullen we Polly Sigulim aan jullie voorstellen, zij zit achter de oprichting van Ark of the Negev, een opvanghuis voor mishandelde vrouwen in Arad, Israel. We willen jullie allemaal een prettig weekend wensen en zegenen met de woorden uit Spreuken 11:25,

Een weldoener is een zegen en wordt daarvoor rijk beloond en iemand die zijn gaven over anderen uitgiet, zal van het goede worden voorzien.

Geen opmerkingen: