Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 22 augustus 2011

Leuke actie voor voedselbank Netanya

Waar het opstarten van een nieuw project al niet toe kan leiden! De vijfjarige Mara Kreukniet uit Sliedrecht bedacht dat het bakken en verkopen van muffins in haar straat wel wat geld in het laadje zou brengen voor Stichting Traveling Light.

Deze pittige jongedame liet er geen gras over groeien. Op de foto's kan je zien hoe serieus zij te werk is gegaan, uiteraard wel met een beetje hulp van haar ouders. De muffins werden prachtig versierd, heel feestelijk. Met een dienblad vol verse muffins heeft Mara de bewoners in haar straat verrast. Met haar persoonlijke actie heeft ze wel 20 euro opgehaald, speciaal voor de voedselbank in Israel. Dat is toch een geweldig gebaar!
En weet je wat, we hebben over die 20 euro gebeden, zoals Jezus bad voor de broden en de vissen en er vervolgens meer dan 5.000 mensen mee voedde. God kan de dingen die we in Zijn handen leggen zegenen en vermenigvuldigen. We gaan er vanuit dat juist dankzij deze gift veel mensen in Israel eten zullen krijgen. We vinden het een heel leuk idee Mara, dank je wel! Jammer dat we niet even konden proeven :)

Geen opmerkingen: