woensdag 8 september 2021

Update Teen Challenge Albanië

In april van dit jaar schreven we over de uitbreiding van het Teen Challenge rehabilitatiecentrum voor drugs- en alcoholverslaafden in Albanië.

Orges Hysenaj, de director en oprichter van Teen Challenge Albanië, houdt ons regelmatig op de hoogte van het reilen en zeilen in het 'Streha' centrum.

Als je zelf op de hoogte wilt blijven kun je TC Albanië volgen op Instagram

Via het koffiehuiswerk komen steeds meer verslaafden in aanraking met het werk van Teen Challenge. Vaak horen zij daar voor het eerst dat er HOOP is en dat zij niet hun hele leven lang hoeven te worstelen met verslaving.

Het betekent wel dat zij zelf de stap moeten nemen om het oude leven de rug toe te keren, dat kan een ander niet voor hen doen! Elk mensenleven is kostbaar en het verheugt ons te zien dat mensenlevens veranderen, één voor één... zeker ook in Albanië.

Het werk in 'Streha' huis kan doorgang vinden dankzij giften. Meer mannen in het programma betekent ook dat er meer geld nodig is voor de dagelijkse gang van zaken (eten, drinken, gas, licht, salaris stafleden etc.).

Als je een hart hebt voor Albanië en indirect mee wilt helpen om hoop te brengen aan de hopelozen ...

Maak dan je gift over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ALBANIE.

Wij zorgen er weer voor dat alles daar ook werkelijk naartoe gaat!

Geen opmerkingen: