woensdag 11 maart 2020

Leuke acties en groeten uit Italië

Wij worden altijd heel blij als supporters en vrijwilligers leuke acties verzinnen om geld in het laadje te brengen voor al die mooie projecten die stichting Traveling Light door heel Europa ondersteunt. 


Op zaterdag 28 maart a.s. organiseert Atelier-café De Schor een vintage/brocante markt waarvan de opbrengst naar twee goede doelen gaat, waarvan eentje Traveling Light. Het belooft reuze gezellig te worden, dus kom vooral langs! Vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar. Adres: Bosch 6, Papendrecht.


Op dinsdagmorgen 31 maart geeft Chantal de Jong een extra workshop 'Paasstukje maken' in Twinkeltje (de workshop van 2 april zit al vol). Kosten zijn 20 euro (materialen, koffie/thee en wat lekkers). Aanvang is om 10:00 uur en de opbrengst gaat naar het Traveling Light project van de maand. Opgeven kan via Facebook. Wacht niet te lang, want vol=vol.


Op dinsdagavond 31 maart organiseert vrijwilligster Margot Kreukniet met een aantal dames een Beauty Bingo waarvan de opbrengst ook naar Traveling Light gaat. Kosten: 15 euro voor drie rondes. De prijzen zijn allemaal mooie Oriflame producten. De avond begint om 8 uur (inloop vanaf half 8) en wordt gehouden in de Groen van Prinstererschool in Sliedrecht, Frans Halsstraat 1. Opgeven kan via Margot (wij hebben haar nummer).


En dan nog even heel wat anders. Michael en Janet van Boxtel van stichting Embrace zijn binnenkort weer even in Nederland vanuit Hongarije. Zij organiseren een praise & worship night in Goes op zondag 5 april a.s. Wij gaan er heen, dus als je mee wilt rijden, laat het even weten.


En dan ook nog de hartelijke groeten van Maria Meier uit Italië, waar de overheid de beslissing heeft genomen dat mensen thuis moeten blijven om besmetting met het Cornoavirus tot een minimum te beperken.  Ze schrijft: "... we moeten bidden voor de mensen die angst hebben en zo als het ware dicht bij hen staan. Ja, we blijven thuis, niet uit protest of kritiek, maar in vrede, totdat de crisis over is. Laten we deze tijd gebruiken om te groeien in onze roeping, ons getuigenis en in onze relatie met de Vader."

Een goed advies, gebruik je tijd nutig, wat er ook speelt!

Giften voor alle mooie projecten die we ondersteunen, zijn altijd welkom op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: