woensdag 15 januari 2020

Activiteiten en projectnieuws

Het tweede rehabcentrum in Yerevan  wordt al bewoond
De Weissensee actie 2020 voor Teen Challenge ArmeniĆ« is in volle gang. Als je de schaatsers wilt sponsoren, lees dan even šŸ‘‰HIER hoe dat kan.

We hopen dat er een mooi bedrag bij elkaar kan worden geschaatst voor de renovatie van het tweede drugs- en alcoholrehabilitatiecentrum in Yerevan.

Volle bak bij TC Winiarczykowka
De opbrengst in Twinkeltje zal deze maand gaan naar het werk van Teen Challenge in Winiarczykowka, Polen. Dit opvangcentrum, gevestigt in een voormalige grenspost, biedt een thuis aan dakloze ouderen. Er wordt aan meer dan 20 mannen onderdak gegeven. Kom dus gezellig langs in Twinkeltje op zaterdag (Korenbloemstraat 20, Papendrecht) voor een kop koffie of een lekkere bak soep en wie weet hebben we iets leuks voor je in de winkel.

Afgelopen weekend hadden we Maria Meier uit ItaliĆ« op bezoek. Zij runt Comunita Brezzano, een christelijke therapeutische woongemeenschap in Toscane. Vrijdagavond organiseerden we een missieavond in Twinkeltje.

Missieavond Italiƫ in Twinkeltje
We hebben eerst lekker met elkaar gegeten, daarna deelde Maria haar hart. We hebben foto's laten zien van ons meest recente bezoek (werkweek 2019), met elkaar gebeden en gezongen. Het was een boeiende en zeer bemoedigende avond. De collecte bracht overigens 1200 euro (!) op, dat gaat allemaal naar Comunita Brezzano. Hartelijk dank, namens Maria.

A.s. vrijdag is er Prayer for the Nations (elke derde vrijdag van de maand) in Twinkeltje. We bidden dan voor de landen van Europa, voor IsraĆ«l en het Middenoosten, voor actuele projecten en we delen nieuwtjes. šŸ‘Vrijdag hebben we Marek Deicmanis uit Letland op bezoek. Kom dus langs! Vanaf 19:30 uur is er inloop met koffie en thee.

Het volgende project is in... Wit-Rusland, daarover meer in een volgend bericht.

Giften voor al onze bijzondere projecten zijn ALTIJD welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: