Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 8 maart 2017

Activiteiten en projectnieuws

Deze week krijgen wij bezoek van Sokrat en Lena Apostolovski uit Macedonië. Zij komen met het vliegtuig naar Nederland en hebben het plan om hier, met de hulp van Jan, een tweedehands 9-persoons bus te kopen en daarmee terug te rijden. Zij kunnen een bus goed gebruiken voor het vervoer van de Roma kinderen van en naar de Saraj kerk, de kinderclub, school etc.

Zaterdagavond organiseren wij een Missieavond in tWinkeltje. Sokrat en Lena zullen dan wat vertellen over hun werk onder de Roma zigeuners en uiteraard foto's laten zien. Jullie zijn van harte welkom voor deze gezellige en inspirerende avond. Vanaf half 8 staat de koffie klaar. De opbrengst over de maand maart in tWinkeltje zal ook ten goede komen aan het werk dat zij doen in Macedonië.

De maand februari heeft trouwens ook weer een mooi bedrag opgeleverd in tWinkeltje. We hebben 1.000 euro kunnen schenken aan Michael en Janet van Boxtel van Stichting Embrace. Zij werken onder de allerarmsten in Hongarije. Hartelijk dank aan iedereen die dat mogelijk heeft gemaakt.

Bijbelschool in aanbouw met doopbad op de voorgrond
Lieve mensen, project Bijbels en koeien is goed van start gegaan, er is al ruim 2.000 euro binnen gekomen en we hopen dat bedrag minimaal te kunnen verdubbelen.

Een heel bijzonder nieuwtje daarbij is dat Marja's boek Grace of Giving inmiddels vertaald is in het Farsi en bij de drukker ligt. Het zal op de Bijbelschool gebruikt gaan worden als studiemateriaal en ook worden uitgedeeld. Willen jullie meebidden voor de afbouw van de school, de verspreiding van de boekjes en zeker ook voor bescherming van de gelovigen in die regio?

We ontvingen deze week onder andere ook berichten en foto's uit Italië en Wit-Rusland, daarover binnenkort meer. We wachten ook nog op foto's van de werkzaamheden aan het vrouwenhuis in Batumi, Georgië. Zodra we die binnen hebben volgt ook daarover nog een blogje.

GIFTEN voor al deze mooie, bijzondere projecten zijn altijd welkom op rek.nr. NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: