Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 4 februari 2017

Projectnieuwtjes

Workshop haken in Twinkeltje
Twinkeltje aan de Korenbloemstraat 20 is inmiddels een begrip geworden, en niet alleen in Papendrecht :) We krijgen veel bezoek, het is er altijd gezellig en iedere maand gaat de opbrengst van de verkoop én van de workshops naar een bepaald project.

In januari kwam ruim 1.000 euro binnen en dat schenken we aan het werk van Teen Challenge in Slowakije. Wij hebben goede contacten met director Stanislav Kunak die het rehabilitatiehuis voor mannen in Sered runt.

In gesprek met bestuursleden PCOB
Op 19 januari jl. mocht Marja een presentatie over Stichting Traveling Light geven bij de PCOB (Protestants Christelijke Ouderen Bond) in Papendrecht. De zaal was bomvol en de reacties waren zowel enthousiast als verbaasd....

'Geweldig, dit wisten we niet. Doen jullie dit echt allemaal vanuit Papendrecht?'

We zijn ontzettend dankbaar voor uitnodigingen om iets meer te kunnen vertellen over het werk van de stichting. De gift die we van de PCOB kregen gaat naar het werk van Teen Challenge in Albanië.

In actie op de Weissensee
Ons schaatsteam is inmiddels terug van de Weissensee. We zullen binnenkort een blogje wijden aan hun prestaties en de uiteindelijke opbrengst van de sponsoractie voor het Teen Challenge vrouwenhuis in Batumi, Georgië.

Mocht je een toezegging hebben gedaan, maak dan alstublieft zo snel mogelijk het bedrag over op NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light onder vermelding van: WEISSENSEE.

Gaarkeuken Hongarije
De opbrengst van Twinkeltje over de maand februari is bestemd voor het werk van Michael en Janet van Boxtel onder de allerarmsten in Hongarije. Kom dus gezellig langs op zaterdagmiddag, de koffie staat altijd klaar!

Het nieuwe project op deze blog gaat over koeien, een Bijbelschool en een zorgboerderij! Je kunt je abonneren op onze blog door je emailadres in te vullen in de daarvoor bestemde ruimte in de rechterkolom of mail ons even op janandmarja@gmail.com.

2 opmerkingen:

Yvonne zei

Leuk om te lezen, Marja. Goed bezig!

Traveling Light zei

Dank je wel voor je reactie Yvonne, we gaan door!