Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 2 augustus 2016

Actie L@ND

We zijn net terug van een bijzondere reis naar Kazachstan waar we verschillende centra van Teen Challenge hebben bezocht. We zullen daar binnenkort meer over schrijven (en foto's delen natuurlijk) in een volgende blog post. We hebben inmiddels een mooi bedrag van 2,000 euro over kunnen maken ten bate van project renovatie keuken Winiarczykowka in Polen. Hartelijk dank daarvoor. Ook voor project campagne Nick Vujicic in Slovenië beginnen de giften binnen te komen. Heel fijn.

Eerder dit jaar kondigden we actie L@ND aan, een idee dat is ontstaan in aansluiting op de gebedsavonden (Prayer for the Nations) die we iedere maand houden. L@ND staat voor 'love a nation dearly'... hou oprecht van een land.

Informatiekaart
Actie L@ND houdt in dat we gezinnen, families, huisgroepen, gebedsgroepen, kerken, bedrijven of verenigingen uitnodigen om een land in Europa te 'adopteren' (om het zo maar te noemen) en specifiek voor dat land te gaan bidden. Wij zorgen ervoor dat je een informatiekaart krijgt van het land dat je gekozen hebt. Aan de hand van die kaart kun je specifiek gaan bidden voor dat land (voor de regering, de economie, de kerken, je vakantieadres, etc.) én voor een kleinschalig Christelijk initiatief dat opgezet is door mensen waarmee wij contact hebben, dat maakt het heel persoonlijk.

Wij hopen dat er zo een netwerk van gebedsteams zal ontstaan waarin we met elkaar Europa als het ware bedekken met gericht gebed. Op deze manier kunnen we allemaal een hart voor missie krijgen en leren verder te kijken dan ons eigen wereldje.

Bidden voor Europa in Intl. House of Prayer in Berlijn
We hebben enige tijd geleden een inspirerende presentatie over actie L@ND gegeven in Christengemeente De Hoeksteen in Etten-Leur. De aanwezigen waren heel enthousiast over deze aanpak en we hopen dat er nog heel veel groepen zullen volgen die een bepaald land willen omarmen. We komen graag bij je langs!

Onze gebeden zijn een enorme bemoediging, zo krijgen wij vaak te horen via de contacten die we in meer dan dertig landen hebben opgebouwd. Stuur ons even een mailtje als je mee wilt doen!

Maak aan alle volken zijn majesteit bekend, aan alle naties zijn wonderdaden (Psalmen 96:3).

Geen opmerkingen: